Σε ποιους θα κινηθεί νομικά η Ζένια Σολδάτου;


Στο “Καλοκαίρι not” και την Πένυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Power of Love, Ζένια Σολδάτου,η νεαρή κοπέλα ξέσπασε σε αυτά που της καταλογίζουν, ενώ αναφέρθηκε πως θα κινηθεί νομικά.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται επώνυμα στο πρόσωπό μου, με συκοφαντούν πλήρως μέσω ψευδών ειδήσεων και γεγονότων, τα οποία τα παρουσιάζουν για αληθή. Και δημιουργούν απατηλές εντυπώσεις προς το πρόσωπό μου.


Αφήνουν υπονοούμενα του τύπου… τζάμπα διακοπές, για “χορηγούς”, που βρίσκω τα λεφτά και ξέρει αυτή τι να κάνει. Αφήνουν υπονοούμενα τα οποία καταλαβαίνουμε όλοι μας του τι θέλουν να πουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Δημιουργούν εντυπώσεις ότι εγώ ψάχνω για άλλα πράγματα. Όποιος δουλεύει με το Instagram ψάχνει για “χορηγούς”; Είναι αισχρά τα σχόλια και το πιο λυπηρό είναι ότι τα γράφουν γυναίκες. Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει κάτι τέτοιο δημόσια.


Έστειλα τα άρθρα στον δικηγόρο μου, μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ νομικά, οπότε του ζήτησα να πράξει όπως ακριβώς αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου, να κατεβάσουν ότι έχουν αναφέρει μέχρι σήμερα και ήταν και αρκετά τα άρθρα», είπε η Ζένια Σολδάτου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια ειναι αυτη πάλι