Big Brother: Αυτή είναι η λαμπερή πρεμιέρα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Επιτέλους, η πρεμιέρα του Big Brother έγινε σήμερα Σάββατο, 29 Αυγούστου! Η έναρξη ήταν λαμπερή με ένα Χάρη Βαρθακούρη μοναδικό στο τιμόνι της παρουσίασης!

13.000 υποψήφιοι, 17 παίκτες, 1 σπίτι , 15 εβδομάδες και ένας... 1 νικητής. Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

Πάντως, ο Χάρης Βαρθακούρης αφού συνομίλησε με τη φωνή του Μεγάλου αδερφού, έγινε έστω και για λίγο παίκτης και απολαύσαμε ένα υπέροχο βίντεο. Ο Χάρης μπήκε μέσα στο σπίτι του ριάλιτι όπου είχε αποστολή να φτιάξει το πιο εύκολο φαγητό, μακαρόνια, να πλύνει τα πιάτα, να καθαρίσει το σπίτι και όλα αυτά με μία δόση χιούμορ, που έχει πάντα…

Στη συνέχεια έγινε η σύνδεση με το υπέροχο σπίτι που θα μείνουν οι παίκτες και ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τα μέτρα προστασίας στην εποχή του κορονοϊού που οφείλουν όλοι οι παίκτες να τηρήσουν πιστά… και μετά είδαμε και τους 17 παίκτες σε ένα βίντεο όπου είναι έγκλειστοι με μάσκες προστασίας πριν εισέλθουν στο σπίτι του Big Brother!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !