«Αγγελική»: Όλες οι πληροφορίες για την νέα σειρά του Alpha

Χρήστος Παναγούλης
1
Δυνατά ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Μαίρη Μηνά, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, αλλά και ο Πάνος Βλάχος και η Νάντια Μπουλέ, που επανακάμπτουν στην TV έπειτα από αρκετό καιρό, συνθέτουν το καστ της ολοκαίνουργιας αυτής παραγωγής που φιλοδοξεί να μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών. Ο Alpha για ακόμη μία σεζόν εμπιστεύεται την prime time ζώνη του στο δίδυμο Παναγιώτη Ιωσηφέλη (σενάριο) και Στέφανου Μπλάτσου (σκηνοθεσία), που είχαν βάλει την υπογραφή τους και στη επιτυχημένη σειρά του καναλιού «Ερωτας μετά», που είδαμε τη σεζόν που πέρασε.Το πρώτο ραντεβού των συντελεστών της σειράς για την έναρξη των γυρισμάτων δίνεται για αύριο (Δευτέρα), τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Υπόθεση
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια οικογένεια που αποτελείται από μια αυταρχική, δυναμική μητέρα, η οποία διευθύνει μια φάρμα αλόγων και κατευθύνει τη ζωή των τεσσάρων γιων της. «Στη συγκεκριμένη σειρά γίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγραφή πολύ βασικών χαρακτήρων της σημερινής ελληνικής κοινωνίας» θα πει στο «TV Εθνος» ο σεναριογράφος της σειράς Παναγιώτης Ιωσηφέλης και θα προσθέσει: «Είναι  μια ερωτική, δραματική ιστορία, που πατάει πάνω σε ένα νοτιοαμερικανικό φορμάτ. Είναι μια ιστορία εκδίκησης. Υπάρχει ένα αφετηριακό γεγονός που την πυροδοτεί και το μαθαίνουμε. Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πλοκή του κάθε επεισοδίου. Βλέπουμε μια γυναίκα που προσπαθεί να βρει δικαίωση. Και παρακολουθούμε ό,τι κάνει. Σε αυτή την ιστορία προσπαθούμε να μπούμε μέσα στους χαρακτήρες και να δούμε γιατί φέρονται έτσι και με ποιον τρόπο μεταβάλλονται». Ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης αποκαλύπτει το προφίλ των ηρώων της σειράς, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο:

Φιλαρέτη Κομνηνού: Κρατά τον ρόλο της μητριάρχου. Οταν πεθαίνει ο άνδρας της αναλαμβάνει η ίδια τα ηνία μιας πολύ μεγάλης επιχείρησης. Μιας πρότυπης μονάδας ιπποφορβείου, στην οποία εκτρέφουν άλογα και τα πουλούν σε ενδιαφερόμενους σε όλη την Ευρώπη.  Η ηρωίδα μας έχει ζήσει πολλά πράγματα στο παρελθόν της.  Είναι μια λύκαινα που είναι πολύ τρυφερή με τους δικούς της ανθρώπους, αλλά γίνεται αδίστακτη σε οποιονδήποτε πάει να τους απειλήσει.

Γιώργος Χρυσοστόμου: Υποδύεται τον πρωτότοκο γιο της Κομνηνού. Εχει χάσει τη γυναίκα του και μεγαλώνει ο ίδιος την έφηβη πλέον κόρη του, με ό,τι σημαίνει αυτό. Μαζί με τη μητέρα του (Φιλαρέτη Κομνηνού) κρατούν τα ηνία της επιχείρησής τους. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ τους, αλλά έχουν και κόντρες. Προσπαθεί να κάνει τα χατίρια της μητέρας του, αλλά συγχρόνως τραβάει τις κόκκινες γραμμές του.  Με κάποιον τρόπο είναι λίγο πατριαρχικός σε σχέση με τα τρία αδέλφια του. Εχει έναν προστατευτισμό και μια φροντίδα για την οικογένειά του.

Ιωάννης Παπαζήσης: Ο δεύτερος γιος της Κομνηνού. Είναι ένας τύπος διεκδικητικός και πάρα πολύ επιθετικός. Πολύ έντονα αμφισβητεί την εξουσία του μεγάλου του αδελφού αλλά και της μάνας του. Είναι αδίστακτος και επιπλέον δείχνει ότι έχει σοβαρά συμπλέγματα. Είναι ένας χαρακτήρας τον οποίο καταλαβαίνουμε καλά όσο προχωράει η σειρά. Είναι η γενεσιουργός αιτία νέων προβλημάτων. 

Πάνος Βλάχος: Ο τρίτος γιος της οικογένειας. Είναι ένα παιδί που έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.  Είναι το σκοτεινό κομμάτι της ιστορίας,  αν και η εικόνα του δεν υπαγορεύει καθόλου αυτό. Είναι γιος της μαμάς.  Είναι πολύ αφοσιωμένος και υποστηρικτικός στη μαμά του.  Αλλά και η μάνα του του έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ’ ό,τι έχει στους υπόλοιπους γιους της. 

Αλέξανδρος Πέρρος: Είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και ο πιο επιπόλαιος. Από τα τέσσερα αδέλφια είναι ο πιο κακομαθημένος. Ο αχαΐρευτος της οικογένειας. Ξενυχτάει, πίνει, γυρίζει τα βράδια με γυναίκες κ.λπ. Τα αδέλφια του και η μητέρα του δεν το παίρνουν πολύ στα σοβαρά και με κάποιον τρόπο τον αφήνουν να ζει λίγο πιο ελεύθερα, καθώς φαίνεται να μην έχει και χώρο στη δομή διοίκησης της επιχείρησης. 

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Είναι ο έμπιστος υπάλληλος της οικογένειας, καθώς έχει τη γενική επιστασία του ιπποφορβείου. Είναι ένας τύπος που μεγάλωσε μέσα στα άλογα. Εχει μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του αλλά και για την οικογένεια που τον έχει στη δούλεψή της και είναι αυτό που λέμε το δεξί χέρι του πρωτότοκου γιου της οικογένειας  (Γιώργου Χρυσοστόμου). Ενας κατασταλαγμένος χαρακτήρας που τον εκτιμούν, του έχουν εμπιστοσύνη και έχει δικαίωμα λόγου. 

Μαίρη Μηνά: Παίζει τον ρόλο μιας εξειδικευμένης νοσοκόμας που θα σταθεί στο πλάι της μητέρας της οικογένειας (Φιλαρέτης Κομνηνού), η οποία, όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, επιστρέφει στο σπίτι της έχοντας προσβληθεί από μια ασθένεια που είναι αναστρέψιμη, αλλά χρειάζεται βοήθεια για να αναρρώσει. Η Μηνά είναι το κέντρο της ιστορίας. Είναι μια γυναίκα ευφυής. Δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Είναι μια γυναίκα σε αποστολή.

Νάντια Μπουλέ: Υποδύεται τη μελλοντική σύζυγο του πρωτότοκου γιου (Γιώργου Χρυσοστόμου). Μια μεγαλοαστή η οποία έρχεται να ενσωματωθεί σε αυτή την οικογένεια. Εχει διάφορα θέματα να λύσει, και με τον εαυτό της και με τη σχέση της. Είναι ευφυής γυναίκα και αυτή. Αλλά και όπως όλοι οι χαρακτήρες, στο πλαίσιο αυτής της σειράς εξελίσσεται και μεταμορφώνεται. 

Δήμητρα Σιγάλα: Είναι η σύζυγος του δευτερότοκου γιου (Ιωάννη Παπαζήση), αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι ο άνδρας που αγάπησε την απατά και αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.  Και πολύ ρεαλιστικά παρακολουθούμε  αυτό τον αγώνα της. Πρέπει να ξαναδεί  τη ζωή της από την αρχή και να σταθεί στα πόδια της.

Πηγή: TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Oχι οτι εχει καμια σημασια αλλα παντα οι σειρες που εχουν το ονομα του πρωταγωνιστη στο τιτλο κανουν επιτυχια(Αναστασια,Μαρια η ασχημη ,Λακης ο γλυκουλης,το καφε της Χαρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !