«Σφαγή» στη ζώνη των 20.00 με 4 ψυχαγωγικά προγράμματα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11
"Σφαγή" θα γίνει στη ζώνη των 8 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Μία ώρα που για πάρα πολλά χρόνια έχει ταυτιστεί με τη μάχη των δελτίων ειδήσεων, πλέον θα αλλάξει προσανατολισμό, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωπα 4 ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ο ALPHA συνεχίζει για 5η σεζόν το "Ελα στη θέση μου", ενώ ο ΑΝΤ1 "ρίχνει" στη μάχη τη νέα καθημερινή δραματική "Ήλιος". Την ίδια ώρα η ΕΡΤ "χτυπά" με την κωμωδία "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και το OPEN με το καθημερινό real life πρόγραμμα "House", που θα αφορά που παίκτες που θα καλούνται να μαντέψουν σε ποιον ανήκει η εκάστοτε κατοικία.

Με δελτία ειδήσεων παραμένουν στη ζώνη το STAR, ο ΣΚΑΙ και το Mega.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λογικό το βρίσκω γιατί έτσι κι αλλιώς η βραδινή ζώνη είναι χαμένη υπόθεση αφού μόνο το gntm και οι μέλισσες θα αντέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Steve13 Μην ορκιζεσαι περίμενε και θα δούμε. Γεμίσαμε τηλεοπτικούς αναλυτές εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα ήμουν τηλεοπτικός αναλυτής θα δούλευα στην τηλεόραση 😂😂. Τη γνώμη μου λέω με αυτά που βλέπω έως τώρα και με βάση όσα είδαμε τις προηγούμενες χρονιές. Αν μη τι άλλο το ριάλιτι του σταρ και οι μέλισσες έρχονται με μεγάλη φόρα. Σαφώς και πάντα μπορεί να γίνει η ανατροπή αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα εγώ κρίνω αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάποιου τη γνώμη να την υποβαθμίζουμε η να τον βρίζουμε επειδή έγραψε κάτι. Σιγά τα αυγά λες και έχουμε κανένα κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Steve13 Περίμενε κανείς το 2017 που βγήκε το survivor ξανά οτι θα εκανε τοσο μεγάλη επιτυχία και θα εξαφάνιζε οτι ειχε απέναντι; Πιστευε κανείς οτι το star απο τελευταίο κανάλι θα έβγαινε πρωτος και οτι τα περισσότερα προγράμματα του
    θα είχαν καλη ως μεγάλη επιτυχία;Πίστευες πέρσι το καλοκαίρι οτι θα έβγαιναν οι άγριες μέλισσες και θα έσκιζαν;.Για αυτό λεω να μην προδικάζουμαι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mα αυτό ακριβώς γράφω και εγώ ότι η ανατροπή είναι πάντα ανατροπή. Αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα και όλα τα καινούργια που είδα να βγαίνουν εγώ έχω αυτήν την άποψη. Εδώ θα ειμαστε να τα βλέπουμε. Για το big brother πως πιστεύεις θα πάει? Εγώ δεν καίγομαι να το δω να σου πω την αλήθεια. Το μόνο που περιμένω πως και πως ήταν οι μέλισσες. Βλέπω τα τρέιλερ και τρελαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Steve13 Δεν βλέπω γενικά ριαλιτι αλλα πιστεύω οτι το big brother δεν θα έχει την τοση επιτυχία που πιστεύουν οι Μέλισσες θεωρώ θα κάνουν μεγαλύτερη επιτυχία φέτος λόγω αλλαγής ωρας ενδυνάμωσης του καστ και δυνατών εξελίξεων και θα ήθελα ο αλφα να μην βάλει την Αγγελική απέναντι τους γιατι πιστεύω πως μαζι με τις μέλισσες και τον ηλιο θα είναι στις πιο δυνατες σειρές της σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !