Tι ''Διλήμματα'' θα δούμε το καλοκαίρι, άραγε;

1

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν… τα διλήμματα. Αυτή φαίνεται ότι είναι η τακτική που ακολουθεί το OPEN ακόμη και το καλοκαίρι, θέλοντας να ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης… αδιαφορώντας για το προφίλ του και τις επιπτώσεις στο υπόλοιπο πρόγραμμά του. 

Ενώ ,λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώνει την εκπομπή της, τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, το πρωί, κάνει πρεμιέρα στο OPEN η εκπομπή, «Καλοκαίρι #Not» με τα δύο ζευγάρια, τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα και την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Την επόμενη Δευτέρα, στις 13 Ιουλίου, το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα μία γυναικεία εκπομπή, σαν… καρέ της ντάμας, με παρουσιάστριες τις: Κατερίνα Ζαρίφη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία. 

Στην καινούργια αυτή εκπομπή θα έχουν… μεταξύ άλλων θεμάτων… και τηλεφωνική επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Όπως μάλιστα υποστηρίζουν από το κανάλι της Παιανίας θα μιλάνε… για ευχάριστα θέματα… αλλά δικαιολογημένα κάποιος σκέφτεται ότι θα ακολουθήσουν την τακτική των «διλημμάτων» της εκπομπής της Καινούργιου με τους τηλεθεατές να λένε τον… ερωτικό τους πόνο, από το «είμαι ερωτευμένη με τον μπατζανάκη του τριτοξάδελφου του πεθερού μου» έως το «έχω σχέση με την κουμπάρα του συνεταίρου του αδελφού μου αλλά αυτή δεν παρατά το σύντροφό της γιατί είναι πλούσιος», και άλλα τέτοια… ενημερωτικά… ψυχαγωγικά… θέματα… δια πάσα νόσο και… τηλεθέαση. 

Βέβαια, η καλοκαιρινή εκπομπή δεν σκοπεύει… τουλάχιστον προς το παρόν… να κάνει… παραγωγή των ιστοριών αλά «διλήμματα» αλλά θα ακολουθήσει την τακτική των… ερωτικών τηλεφωνημάτων. Τα οποία μπορεί να κάνουν τηλεθέαση… όπως και πολλά trash προγράμματα στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά έχει αποδειχτεί ότι οι τηλεθεατές μένουν…. beyond συχνότητας στο υπόλοιπο πρόγραμμα που μπορεί να μην είναι της ίδιας ποιότητας αλλά να… πληρώνει τα σπασμένα! 

Ας ελπίσουμε ότι πράγματι η καινούργια εκπομπή δεν θα βασιστεί σε αυτού του είδους τη… γραμμή και θα προσπαθήσει να κάνει κάτι που να δικαιώνει την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο! Γιατί αν το OPEN βασιστεί σε τέτοιου είδους ιδέες όπως τα «Διλήμματα» θα συνεχίσει να είναι… beyond τηλεθεατών στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του…

Melasblog - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα για να πετυχουν τετοιου ειδους εκπομπες πρεπει να εχουν και τα καταλληλα ατομα βλεπε Μαιρη Μειμαριδη που να μπορουν να υποστηριξουν τετοιου ειδους θεματολογια ,τωρα με τον καραγκιοζη την Ζαριφη και 3 γλαστρε διπλα της οτι θεματολογια και να χει η εκπομπη χαμενη θα παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !