MEGA εξέλιξη: Στον πάγο η Μυθοπλασία...


Μετρώντας ήδη δύο αποχωρήσεις γνωστών ονομάτων σε επίπεδο στελεχών (Ιζαμπέλα Σασλόγλου από τη θέση της διευθύντριας προγράμματος και Γιώργος Καπουτζίδης από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα μυθοπλασίας) το νέο Mega τα μόνα φρέσκα ψυχαγωγικά προγράμματα που προσέφερε στους τηλεθεατές είναι μια εκπομπή γυμναστικής και μια με format τηλεοπτικής συναυλίας και τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Και ενώ υπήρχε η φημολογία πως σειρές αντάξιες του παλιού Mega θα ενισχύσουν το σταθμό από την επόμενη σεζόν, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται. Ούτε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ούτε και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το TV Ethnos,  αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει και οι συζητήσεις με τον Γιώργο Κυρίτση που είχε καταθέσει πρόταση καθημερινής σειράς και η οποία σε πρώτη φάση είχε πάρει το «πράσινο φως». Άγνωστο παραμένει και το εάν θα βγει ψυχαγωγικό πρωινό από το Φθινόπωρο μετά και την οριστική άρνηση πολύ γνωστής ηθοποιού να το αναλάβει.

Η επανεκίννηση του Mega με νέα ψυχαγωγικά προγράμματα μετατίθεται όπως όλα δείχνουν για τον Ιανουάριο του 2021 (εκεί αποσκοπεί και η πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alter Ego) σε μια χρονική στιγμή βέβαια που οι υπόλοιποι σταθμοί θα έχουν ξεδιπλώσει το πρόγραμμά τους, θα ετοιμάζονται για την εκκίνηση του β’ μισού της σεζόν και βέβαια όλοι οι παρουσιαστές της... Α’ Εθνικής θα είναι δεσμευμένοι με συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας.


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Tzim P είπε…
Αν δεν βγει ψυχαγωγικό πρωινό,τότε η Δανάη Μπάρκα τι συμβόλαιο υπέγραψε?
Ο χρήστης TV είπε…
Οτι να νε το άρθρο αλλα λογικό αφού προέρχεται απο site του Σαββίδη
Σημειωτέον η Δαναη Μπάρκα θα κάνει πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο τέλος ακόμα και η ΕΡΤ θα έχει περισσότερο νέο πρόγραμμα από το Mega την επόμενη σεζόν. Λογικά στο Mega προτιμούν τις χιλιοπαιγμένες σειρές των 8% και τις ενημερωτικές των 4%. Πιο πολύ Tempo θύμιζει το νέο Mega παρά Mega.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε νομίζω το Έθνος να είναι αντιπροσωπευτικό για να πάρουμε ρεπορτάζ για το Mega. H Δανάη Μπάρκα θα παρουσιάσει το πρωινό τον Σεπτέμβρη του 2020, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποσύρθηκε από την διοικητική του θέση για να γράψει. Η εκπομπή γυμναστικής έχει κοπεί εδώ και μια εβδομάδα ενώ η εκπομπή «Στο σπίτι με...» έχει ολοκληρωθεί. Το Mega όντως λόγο της κατάστασης -για μένα ορθά- επέλεξε να μη κάνει το μπαμ τον Σεπτέμβρη 2020 με ένα ριζικά ανανεωμένο πρόγραμμα αλλά σταδιακά να χτίζει εκπομπές και ζώνες.
Ο χρήστης billakos είπε…
Γιατί το άρθρο του Εθνους περιμέναμε για να το καταλάβουμε?

Τι ακριβώς έχει ενθουσιάσει από αυτά που ακούμε μέχρι στιγμής για το Mega της νέας σεζόν? Δυο σειρές έχουν ακουστεί όλες κι όλες, αυτή του Κυρίτση που φαίνεται εντελώς ξεπερασμένος δημιουργικά πλέον και μια της Κοντοβά. Ο Καπουτζίδης αποσύρθηκε από τον τομέα μυθοπλασίας και θα καταλήξει σε κάνα talent show παρουσιαστής πάλι. Μην μιλήσω καν για την επιλογή της ...ουρανοκατέβατης Δανάης Μπαρκα αφού αρνήθηκε η μητέρα της την πρόταση παρουσίασης. Το δίδυμο Στεφανίδου - Ευαγγελάτος για μεσημέρι δε, ασχολίαστο.

Η απόλυτη μετριότητα μέχρι στιγμής είναι όσα ακούμε.