Σε δύο σειρές έδωσε το πράσινο φως το OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Στη μυθοπλασία θα ποντάρει και το OPEN την επόμενη σεζόν με σκοπό να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του prime time.

Δεν είναι τυχαίο που αυτή την περίοδο στο κανάλι της Παιανίας μελετούν προσεχτικά σε ποιες σειρές θα δώσουν το «πράσινο φως», εξετάζοντας… διαβάζοντας… και ξαναδιαβάζοντας σενάρια. Επιθυμία τους είναι να βγουν στον αέρα δύο σειρές και όπως φαίνεται δύο έχουν… προπορευθεί από τις υπόλοιπες με τη μία να είναι δραματική και η άλλη κωμική, όπως είναι και ο στόχος της διοίκησης να έχουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Καμία όμως από αυτές τις δύο δεν έχει την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη. Αλλά πριν βιαστεί να πει κάποιος ότι τα… έσπασε με το OPEN να τονιστεί ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είναι… εκτός συναγωνισμού έχοντας άριστες σχέσεις με το σταθμό.

 Έτσι λοιπόν ο Μανούσος Μανουσάκης είναι εκτός… συναγωνισμού για να πάρει το «πράσινο φως» για την καινούργια σειρά που θα φέρει την υπογραφή του. Τώρα, επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έχει προτεραιότητά του σενάριο βασισμένο στο «1821» αλλά κάποια άλλη ιστορία που μάλιστα έχει συζητήσει με υψηλόβαθμους… πολύ υψηλόβαθμους αξιωματούχους του OPEN και φαίνεται ότι σε αυτή θα βασιστεί η καινούργια σειρά του. Αυτό πάντως που επίσης έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές είναι ότι δεν υπάρχει θέμα… βιασύνης και όλα πρέπει να γίνουν προσεχτικά.

Άλλωστε, όπως ανέφερα η διοίκηση του σταθμού θα αποφασίσει τις άλλες δύο σειρές που θα βγάλει την επόμενη σεζόν και θα περιμένει τον Μανούσο Μανουσάκη… όσο χρειαστεί για να τους δώσει την καινούργια σειρά του…!

Newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν θέλουν να μπουν δυνατά στον ανταγωνισμό πρέπει να βρουν δυνατές ιδέες, όπως έκαναν με το κοκκινο ποταμι αλλιώς θα έχουν την τύχη των πρώτων σειρών του σταθμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω ότι πρέπει να προχωρήσουν σε σειρές αλλά να έχουν καλό καστ και σενάριο.Επίσης μπορούν να βάλουν και μία σειρά εποχής.Δεν νομίζω ότι δεν θα έχει καλά νούμερα λόγω τον άλλων 2 σειρών.Επίσης γιατί να μην έχουν το ου φουνεύσεις που έκανε καλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !