Ποίοι μένουν και ποίοι φεύγουν από το "Happy Day";


Το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει ταυτιστεί με τον ALPHA, επί έξι συνεχόμενες χρονιές η ψυχαγωγική εκπομπή κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει μαζί της και πολλές αλλαγές στην εκπομπή. Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς για το αν θα βρίσκεται στην εκπομπή, έχει γίνει γνωστό πως σχεδόν όλη η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που βρίσκεται στο πάνελ θα είναι εκτός από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τις πληροφορίες έδωσε χθες στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Κώστας Φραγκολιάς, η Μαρία Αντωνά,ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος δεν θα βρίσκονται στο "Happy Day", ενώ η μόνη που θα παραμείνει είναι η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μεγάλη αίσθηση και έκπληξη έκανε η αποχώρηση του Βασίλη Γρηγορόπουλου αφού γνωρίζαμε πως οι σχέσεις που έχει με το κανάλι μέχρι πρότινος ήταν άψογες.

Αναμένουμε ακόμη να δούμε αρκετές αλλαγές στο "Happy Day", ενώ ανυπομονούμε να δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια