Νέες αποκαλύψεις από την Ζήνα Κουτσελίνη

0

Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή "Happy Day" για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη πως την έβριζε μια μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής. Με νέες δηλώσεις επιστρέφει η παρουσιάστρια στο stag.gr δηλώνοντας πως το πρόσωπο αυτό είναι γυναίκα.Μετα το τέλος όσο δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή "Happy Day"  αναφέρει πως δέκτηκε μηνύματα για ακόμη μια γυναίκα που μίλησε άσχημα για την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. 
«Δεν μίλησα για απλά διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Μίλησα για έναν άνθρωπο και μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω, ότι ήταν γυναίκα. Μίλησα για μια γυναίκα, η οποία πήγε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή και το Σάββατο σε μια παραλία έλεγε τα χειρότερα.
Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι, πως όταν το είπα αυτό και θα ρίξω την επόμενη βόμβα, δέχτηκα μηνύματα στο κινητό μου, που μου είπαν για άλλη γυναίκα που έκανε το ίδιο. Εγώ όμως δεν αναφερόμουν σε αυτή τη γυναίκα. Οπότε αυτές οι γυναίκες τώρα είναι δύο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !