Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του ΣΚΑΙ – «Είναι ανέντιμο και άκομψο»

Χρήστος Παναγούλης
3

Την λήξη της συνεργασίας της Ελένης Τσολάκη με τον ΣΚΑΙ σχολίασαν στην εκπομπή «Happy Day», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ρίχνει τα «καρφιά» της για το κανάλι του Φαλήρου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι ιθύνοντες του σταθμού δεν έκαναν ούτε ένα ραντεβού με την Ελένη Τσολάκη, χαρακτηρίζοντας ανέντιμη την συγκεκριμένη συμπεριφορά.

«Κάπου άκουσα, δεν είμαι σίγουρη αν το είπε η ίδια ή το άκουσα στα παρασκήνια, ότι ούτε καν έκανε ραντεβού. Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι ότι θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για έναν αποχαιρετισμό; Είναι ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα και επειδή είμαστε μια μικρή αγορά, αν το κάνεις σε 3-4 πρόσωπα, μετά σου βγαίνει κι ένα όνομα, ότι… κοίτα, μην πας εκεί γιατί πας ως βασιλιάς και φεύγοντας δεν σου λένε ούτε γεια.

Η Ελένη για να πάει πάνελ στον Λιάγκα της υποσχέθηκαν τον “Αγρότη” και άλλα τόσα από πίσω. Δεν θα πήγαινε ξαφνικά η Ελένη, που έφυγε από εδώ πρώτο όνομα στον Alpha, να κάνει το πάνελ του Λιάγκα, αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο. Όταν υπόσχεσαι σε έναν άνθρωπο, πρέπει τουλάχιστον να έχεις το σθένος να του πεις “δεν βγήκε, έκανες και το ατόπημα με τη φοιτήτρια, καλησπέρα…”.

Με ενοχλεί όταν παίρνεις έναν άνθρωπο, του κάνεις ραντεβού, του υπόσχεσαι, του βάζεις στο μυαλό του ένα ιδανικό σενάριο και στο τέλος δεν έχεις το σθένος να του πεις ούτε ένα γεια. Το θεωρώ ανέντιμο επαγγελματικά και δεν κοστίζει να πεις ένα γεια, είναι θέμα ευγένειας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας ξεκαβαλησει λίγο το καλάμι η Σταματίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ηταν πρωτο ονομα η Τσολακη στον αλφα γιατι την εκοψαν. Επισης Τσιμτσιλη ανεντιμο και ακομψο και ακομα χειροτερα ηταν αυτα που εκαναν ο Λιαγκας η, Τσολακη και οι υπολοιποι σε βαρος μιας κοπελας, ασελγοντας για δευτερη φορα και δεν ζητησαν ειλικρινη συγνωμη ουτε αυτη ουτε ο ο Λιαγκας. Ντροπη τους.Αφου βλεπουν δεν τους θελουν οι τηλεθεατες τι να κανουμε. Σπιτια σας. Α επισης οταν την εκοψαν απο τον αλφα βγηκες να την υπερασπιστεις Τσιμτσιλη;, οχι εκει εκανες την κοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα Steve. Νομίζει ότι είναι top παρουσιάστρια και έχει άποψη για όλα. Που πήγε ξαφνικά το "καλό παιδί" της τηλεόρασης; Μήπως έπαθε Βερύκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !