Φαίη Σκορδά:Το ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη

2

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε χθές το πρωί στην εκπομπή της,το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα είπε:

«Σε κάποια στιγμή έκανα αυτό το story δεν άντεξα. Ήθελα να της πω ευχαριστώ συναδερφικά, όχι επί προσωπικού ή για κάποιον άλλο λόγο. Συναδελφικά, γιατί όταν ξεκίνησα υπήρχε και χάραξε έναν δικό της δρόμο. Μετά είπε post πρέπει να το κάνω, να το ανεβάσω να το δει

Όσα χρήματα και να βγάλεις από μια δουλειά, όση αγάπη και να πάρεις νομίζω είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι έκανε και έδωσε κάτι. Από τη δική μου την πλευρά ως παρουσιάστρια, θεωρώ ότι έκανε πολλά και την ευχαριστούμε πολύ. Θα το ανεβάσω post και δεν με νοιάζει ότι και αν πούνε. Νομίζω ότι και η ίδια το εκτίμησε και ο κόσμος και της αξίζει ένα χειροκρότημα.» δήλωσε η παρουσιάστρια.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιο ευχαριστω;; Ποιον κοροιδευει η Σκορδα; Μεχρι χθες εκραζε, προσβαλε και μειωνε την Μενεγακη. Απο εποχης αλτερ ποσο την εκραζε καθημερινα χωρις να σεβεται τον ανθρωπο. Επειτα στο mega μαζι με τον Λιαγκα και την Σταματη την ξεσκιζαν καθε μερα προσβαλοντας την προσωπικη ζωη της Μενεγακη για να φανει η Σκορδα η καλη συζυγος και μητερα. Επειτα στον αντενα τον το ιδιο και χειροτερο κραξιμο μεχρι που χωρισε η Σκορδα, και μολις επεσε η τηλεθεαση εκανε την προσωπικη της ζωη σαν την Μενεγακη, αλλα δεν πουλησε ουτεο χωρισμος της Σκορδα ουτε η νεα σχεση της. Και σε ολο αυτο η Μενεγακη ΚΥΡΙΑ σε σχεση με την Σκορδα που παρεμεινε κουτσομπολα. Και το μονο που κανει ειναι να αντιγραφει την Μενεγακη σε ολα με απολυτη αποτυχια. Και αυτο το εκανε για να ανεβει η τηλεθεαση της, αλλα χθες παλι ηρθε τελευταια η Σκορδα με 12,7.Παρακαλω να δημισιευτει το σχολιο, να σεβεστε και εμας τους τηλεθεατες οταν γραφουμε την αποψη μας. Γιατι καριερα μς δεκανικια δεν στηνονται. Κσι επισης σημερα δεν τεκειωνει η Σκορδα γιατι εβγακε νωρθτερα δελτιο τυπου. Και επισης πρωτη ειναι η Καραβατου. Ας απαντησει ο αντενα, που η πρωινη του ζωνγ καταντησε παζαρι και μια παρουσιαστρια που αντιγραφει παλιες εκπιμπες της Μενεγακη. Παρακαλω να δημισιευτει γιατι γραφουμε αληθειες κσθ ας πονανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω για την δημοσιευση του σχολιου που εκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !