Είναι οριστικό! Αυτή είναι η τετράδα που θα πλαισιώνουν την Ιωάννα Μαλέσκου...

Η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται στον ΣΚΑΪ και αυτά είναι τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της!

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, ένα βήμα πριν τελική υπογραφή με το καναλι του Φαλήρου για την εκπομπή της νεας παρουσιάστριας της μεσημεριανης ζώνης είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Μάνος Μαγιάτης, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Βενετία Καμαρά.

 Στον αέρα της εκπομπής θα εμφανίζεται και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, που θα είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της εκπομπής, ενώ στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται η Δήμητρα Παλούδη.

 Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου να πλαισιωθεί και από μία γυναικα, τελικά οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μόνιμη παρουσία των δύο ανδρών στο πλατό με τα δύο κορίτσια να εμφανίζονται με τις αντίστοιχες στήλες τους στον τηλεοπτικό αέρα.

 Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελικά δοκιμαστικά έγιναν την Πέμπτη ενώ οι τελικές συμφωνίες αναμένεται να επισημοποιηθούν μέσα στη νέα εβδομάδα. Η εκπομπή πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 12:30 έως τις 2 το μεσημέρι όπου θα δίνει πάσα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου.Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εντελώς αδιάφορη ομάδα...