"Θυµάµαι ότι το ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου µού φάνηκε αιώνας."

0

Στο Τηλέραμα παραχώρησε συνέντευξη η νεαρή δημοσιογράφος Μαρία Κατσή η οποία μίλησε για την τηλεόραση και τα απρόοπτα που συμβαίνουν στην εκπομπή.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. Είναι κάτι καινούριο για µένα και ευχαριστώ µέσα από την καρδιά µου τους ανθρώπους του MEGA, που µε εµπιστεύτηκαν και µου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Κάθε Σαββατοκύριακο είναι µια νέα εµπειρία για µένα. Προσπαθώ να γίνοµαι ολοένα και καλύτερη στη δουλειά µου και να βελτιώνοµαι µέσα από τα λάθη µου. Άγχος δεν έχω, όµως το βάρος της ευθύνης είναι µεγάλο.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ. Με τον καιρό και την εµπειρία που αποκτώ σιγά σιγά, τα διαχειρίζοµαι. Δεν θα ξεχάσω όµως αυτό που συνέβη στην πρεµιέρα της εκποµπής. Χάλασε το οτοκιού δευτερόλεπτα πριν γυρίσει η κάµερα για να πω τους τίτλους ειδήσεων. Πρέπει να πέρασαν από το µυαλό µου χιλιάδες σκέψεις, όµως πήρα βαθιά ανάσα και είπα το δελτίο απέξω. Θυµάµαι ότι το ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου µού φάνηκε αιώνας.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ∆ΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Βλέπω τις εκποµπές του σταθµού και τα δελτία ειδήσεων και γενικά προσπαθώ να έχω µια ολοκληρωµένη και συνεχή ενηµέρωση.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ µεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς. Δεν είναι εύκολο όµως µε τόσες υποχρεώσεις και ούτε θεωρώ ότι υπάρχει κάποια µαγική συνταγή.

ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΦΕΤΟΣ πολύ είναι η δυνατότητα να ταξιδεύω. Με παρηγορεί ωστόσο το γεγονός ότι, λόγω της κατάστασης που βιώνει όλος ο κόσµος, δεν θα γινόταν να ταξιδέψω ακόµα και αν είχα τον χρόνο. Θα ήθελα να ταξιδέψω στη ζωή µου όσο περισσότερο µπορώ. Σε κάθε προορισµό αισθάνοµαι σαν µικρό παιδί. Θέλω να εξερευνήσω, να φωτογραφίσω και να δω τα πάντα. Αγαπηµένος προορισµός µέχρι στιγµής είναι το Λονδίνο. Ωστόσο έχω µια ιδιαίτερη περιέργεια για τη Μέση Ανατολή. Μέχρι και πέρυσι έκανα µαθήµατα αραβικών. Μου προξενούσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τότε που ήµουν µαθήτρια η γλώσσα και η γραφή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !