Η σατιρική εκπομπή που σχεδιάζει


Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" ο Σωτήρης Κολυβάτσης μίλησε για τα πρώτα του βήματα ενώ αποκάλυψε πως θέλει να κάνει την δική του σατιρική εκπομπή. 
 «Ήταν τότε η εποχή που στην ΕΤ3 φωνάξανε κάποιους νέους ανθρώπους της πόλης για να κάνουν εκπομπή. Μέσα σε αυτούς ήταν ο Αντώνης Κανάκης, ο Αντώνης Παρραράς, ο Δημήτρης Σαρρής… Αυτό ήταν το 1994. Και τη δεύτερη χρονιά, στο Κομφούζιο που λόγω και της φιλίας που είχα με τον Αντωνάκη τον Παρραρά, ενσωματώθηκα και εγώ. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε».
«Δεν τον έχω ετοιμάσει, είμαστε ακριβώς στα πλαίσια που ετοιμάζεται αυτός ο πιλότος. Φαντάζομαι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα είναι ολοκληρωμένο» και πρόσθεσε πως αυτός ο «πιλότος» είναι που θα κατατεθεί στα κανάλια.
Επειδή άλλοι μεγαλώνουν και άλλοι ωριμάζουν, δεν μπορώ να ασχολούμαι με πρόσωπα. Βαριέμαι αρχικά…» σημείωσε για την εκπομπή που επιθυμεί να κάνει.
«Η ουσία και επιχειρηματολογία αυτής της εκπομπής δεν έχει να κάνει με την επικαιρότητα αλλά με την καθημερινότητα των ανθρώπων» τόνισε ο ηθοποιός. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια