Ναταλία Δραγούμη: «Η εκπομπή μας στην ΕΡΤ κάνει διψήφια νούμερα»

Χρήστος Παναγούλης
1

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα νούμερα της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι», που παρουσιάζει στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο.



«Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πάρα πολύ. Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει καθόλου να σχολιάζω τις προτάσεις και τα πράγματα που δεν έκανα. Και δεν μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω αυτό. Άμα ο καθένας σχολιάζει τις προτάσεις που είχε και είπε όχι… Με τον Χάρη Ρώμα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Παρόλο που ήταν πολύ ωραίο το σενάριο εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο, αισθανόμουν ότι είχα πολλά να μάθω ακόμα στο θέατρο και γι’ αυτό είπα όχι.

Η εκπομπή μας στην ΕΡΤ κάνει διψήφια νούμερα. Με τον Μιχάλη Μαρίνο δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας παρουσιαστές, είμαστε οικοδεσπότες και είναι σαν να υποδεχόμαστε τον κόσμο σπίτι μας και κάνουμε ένα γλέντι με ποιοτική μουσική. Αυτό που έχει συμβεί κάποιες φορές είναι ότι κάποιοι καλεσμένοι έχουν πιει λίγο παραπάνω. Εγώ πίνω πάντα νερό, ποτέ στη δουλειά δεν πίνω αλκοόλ», είπε η Ναταλία Δραγούμη.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αλήθεια που τα είδε; Μόνο σε τέταρτα να έχει κάνει δηψηφια η εκπομπή και μάλιστα στο σύνολο του κοινού. Στα νεανικά κοινά κάνει 3 με 6%. Δεν λέω καλή η εκπομπή αλλά μην προσπαθεί η συμπαθέστατη κατά τα άλλα κυρία Δραγούμη να μας πείσει ότι η εκπομπή κάνει δηψηφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !