Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»

Χρήστος Παναγούλης
1

Η Χαρά θα επιστρέψει στο χωριό για να στηρίξει την κόρη της Βάλια. Μπορεί να μη συμφωνεί απόλυτα με τις αποφάσεις της, όμως δεν μπορεί να μην είναι παρούσα τελικά στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα ή αλλιώς στο νέο «Καφέ της Χαράς» που έχει τιμήσει όλο το Κολοκοτρωνίτσι.

Η παρολίγον κυ­ρία Πώποτα θα ανακαλύψει τον χώρο που έστησε με ζήλο και επαγγελματισμό η κόρη της και μάλιστα θα αισθανθεί περήφανη, όμως κάποιες συναντήσεις που θα προκύψουν στον συγκεκριμένο χώρο, την πρώτη κιόλας μέρα που θα βρεθεί εκεί, δεν θα την ενθουσιάσουν. Πρώτος στο μαγαζί θα βρεθεί ο Περίανδρος, με τον οποίο το μίσος παραμένει άσβεστο. Εκείνος θα μείνει... εμβρόντητος όταν τη δει μπροστά του, από τη μέσα πλευρά της μπάρας και αμέσως θα ρωτήσει περιοσότερες πληροφορίες για την άφιξή της.

Θα χάσει τα λόγια του σε αντίθεση με εκείνη, που θα προσπαθήσει να εναντιωθεί για πολλοστή φορά μαζί του, την κουβέντα τους όμως θα διακόψει η Στέλλα, η νέα υπάλλήλος του Καφέ που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και έχει αναστατώσει τις ζωές όλων. Οι δύο γυναίκες θα συστηθούν και η Χαρά δεν θα είναι αρνητική απέναντι της, όταν όμως μάθει πως η σχέση της με τον ισχυρό άντρα του Κολοκοτρωνιτσίου, τον Περίανδρο Πώπωτα περνάει σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα βγουν τα μαχαίρια.

Η Χαρά θα ζηλέψει και θα αρχίσει να βλέ­πει ανταγωνιστικά τη Στέλλα, ενώ θα προσπαθήσει να μάθει τα πραγματικά συναισθήματα του Περίανδρου και για τις δύο γυναίκες. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν όπως και οι παρεξηγήσει που βεβαίως θα έχουν αντίκτυπο στα παιδιά τους. Μάλιστα, η σχέση των τριών αυτών ηρώων θα γίνει και η αφορμή όπου Περίανδρος, Στέλλα και Χαρά θα αργήσουν να φτάσουν στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της Αρετής με τον Μάνο...

Πηγή: gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !