Νέο ξέσπασμα από τον Λάκη Γαβαλά


Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή " ΤΡΙΑ Μούτρα Late night" . Ο γνωστός σχεδιαστής ξέσπασε αυτή την φορά κατά των πρωινών εκπομπών. Τα έβαλε με τις εκπομπές που πλασάρουν λάθος τους καλλιτέχνες. Σχολίασε το πως κάνουν την δουλειά τους και την αντιμετώπιση που έχουν απέναντι στους καλεσμένους τους .

 «Δεν μπορεί ένα πάνελ πρωινό να βγάζει χρήματα με το να λέει κακίες και πολλές φορές ανακρίβειες για τα άτομα που κρίνει. Αυτό, όμως, το έχουμε δεδομένο, οκ; Το κανάλι βάζει μια ξανθιά βαμμένη, μία να λέει ότι τα σουτζουκάκια τα κάνεις ωραία, την άλλη να λέει για τα άστρα, σαχλαμάρες… Όταν όμως οι άνθρωποι που κατακρίνουν και λένε αυτά που λένε όλο το χρόνο, κάνουν μια δουλίτσα γιατί και αυτοί πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους, δεν κάθεται ποτέ να πει “ρε παιδί μου, αυτός τον οποίο χλευάζουμε κάνει και μια δουλειά σωστή και βγάζει χρήματα”. Να πάτε να χεσ…τε όλοι», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής δεν στάθηκε μόνο εκεί αλλα και στην φράση  “το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού” που είπε φίλος του Διονύσης στους δημοσιογράφους.

«Ο Διονύσης είναι πολύ μάγκας. Και ξαφνικά η κάμερα τον κυνηγάει για να βγάλει ένα ρεπορτάζ. “Είσαι ακόμα με την κοπέλα σου; Δεν είσαι;”. Την παίρνουν αυτή στα κανάλια τη λένε τι λέει ο Διονύσης, πως είναι ο Διονύσης… Δηλαδή, γιατί να μην τσαντιστεί; Και στο κάτω κάτω γιατί είναι υποχρεωμένος να μιλήσει; Και λέει η άλλη στο κανάλι “μα εμείς πήγαμε εκεί και αυτός μας είπε δεν θέλω και θα μας βάλει τα…”. Βέβαια αυτό που είπε ήταν κακό γι’ αυτόν…».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια