Τάσος Χαλκιάς: Η κατάθεση ψυχής στην Ελεονώρα Μελέτη


Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός ηθοποιός  βρέθηκε στον καναπέ του "Μεσάνυχτα" και σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αναφέρθηκε στον πατέρα του ο οποίος ήταν αρνητικός στο να σπουδάσει υποκριτική αλλά και την πρώτη φορά που τον είδε  στο θεατρο .

«Την τελευταία τάξη του λυκείου επείσθη ο πατέρας μου και με πήγε να δω παράσταση στο θέατρο. Ομολογουμένως μαγεύτηκα και δεν έφευγε το μυαλό μου με τίποτα. Όταν με πήγε το ταξί για να γραφτώ στη σχολή να γίνω καπετάνιος του είπα να στρίψει, γιατί περνώντας από το Εθνικό Θέατρο άλλαξα γνώμη.

Ο πατέρας μου είχε μεγάλη άρνηση να γίνω ηθοποιός. Ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά. Όταν ήμουν επαγγελματίας, ήδη, 28 ετών. Αρνιόταν.

Δεν ξέρω αν με έβλεπε στην τηλεόραση, δεν νομίζω. Άκουγε ότι ο γιος του έχει γίνει γνωστός, αλλά δεν είχε έρθει ποτέ στο θέατρο να με δει. Μιλάγαμε, του έλεγα πάντα να έρθει να με δει, αλλά δεν απάνταγε. Ίσως να ήταν μετανιωμένος ακούγοντας αυτά για μένα, αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια