"Μου φαίνεται «Big Brother». Φεύγει από το κομμάτι της μόδας"

1

Στον Αλέξη Μίχα και το "TV Εθνος" μίλησε ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό για τον νέο κύκλο του GNTM, αν θα τον δούμε σε Quest εμφάνιση, καθώς και για την "κόντρα" ανάμεσα στον ίδιο και τον SNIK.


Στο GNTM 3 θα σε δούμε;

Είναι δύσκολο, γιατί έχω συμβόλαιο με άλλο κανάλι. Γι’ αυτό προσέγγισαν μια άλλη χορογράφο για το τρέιλερ. Αν με καλέσουν σε κάποιο γκεστ, θα το προσπαθήσω, γιατί θέλω να το κάνω. Μου έδωσε ώθηση η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα.

Πως σου φαίνεται το φετινό concept αγόρια – κορίτσια;

Μου φαίνεται «Big Brother». Φεύγει από το κομμάτι της μόδας και βέβαια πολλοί συμμετέχοντες δεν πάνε για να διακριθούν στο χώρο της μόδας, αλλά για το Instagram. Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον.

Ελπίζω τα αγόρια που θα επιλέξουν να μην είναι απλώς γυμνασμένα, αλλά πιο κοντά στα πρότυπα του ευρωπαϊκού μόντελινγκ και όχι του βαλκανικό.


Με σένα και τον Snik τι έχει συμβεί;
Δεν έχουμε τσακωθεί face to face. Όμως δημιουργήθηκε ένα συμβάν που με κούρασε πολύ. Αναφέρομαι στο πρότζεκτ του «Senorita». Ήμουν ένα δυναμικό κομμάτι της επιτυχίας του τραγουδιού και με έκαναν στην άκρη. Ήθελα να φανεί σωστά η δουλειά μου και ήταν το μόνο που δεν έγινε. Φάνηκαν μέλη σώματος γυναικών και ήταν προσβλητικό όλο αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλευόμαστε το σώμα των ανθρώπων για να κάνουμε views. Μου ζητήθηκε, λοιπόν, να το ανεβάσω και εγώ είπα «δεν ανεβάζω κάτι που δεν με τιμά».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιο κομμάτι της μόδας μωρέ? Είχε δει καθόλου τους προηγούμενους κύκλους ? Πενήντα λεπτά ή μόδα δύο ώρες το μαδομουνι. Τον χαλάει το ριάλιτι?? Η κακογουστια που συμμετείχε φουλ από ριάλιτι ήταν και μάλιστα κακοφτιαγμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !