Νέο show του Μάρκου Σεφερλή στην θέση του YFSF;

Χρήστος Παναγούλης
0

Το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του για φέτος, αφού δεν θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Σεπτέμβριο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Κι αυτό γιατί, σε περίπτωση νέου κύματος κορονοϊού, το κανάλι φροντίζει να έχει παραγωγές που δεν απαιτούν μεγάλο κοινό και είναι ολιγομελείς.

«Το Your Face Sounds Familiar δεν θα βγει στον αέρα τα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανε χαρούμενους, όλους τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες, ούτε και το κανάλι. Αλλά νομίζω ότι ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτή η απόφαση έπρεπε να ληφθεί, διότι εκεί σε αντίθεση με το Still Standing, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας.

Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι στην προετοιμασία για να γίνει μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάνω από ένα άτομα. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει κι ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Αν δεν έχεις τον παλμό του κόσμου στο συγκεκριμένο concept δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι τόσο φωτεινός και δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς.

Μπαίνει λοιπόν μια άνω τελεία. Συμφώνησε και η Endemol ότι έτσι πρέπει να γίνει. Μπαίνει μία άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το YFSF γιατί πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθεί και η κατάσταση στην Ελλάδα. Επειδή το αγαπώ πολύ το YFSF, δεν θέλω να το σκέφτομαι, θα δούμε», δήλωσε πριν λίγες μέρες η Μαρία Μπεκατώρου, ανακοινώνοντας πια και επίσημα την απόφαση του σταθμού.

Όσο για την θέση του YFSF στην prime time της Κυριακής, το επικρατέστερο σενάριο αυτήν την στιγμή είναι να καλυφθεί με ένα νέο πρωτότυπο show με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή. Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμφωνήσει με το κανάλι για να αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση μίας νέας σατιρικής εκπομπής-ριάλιτι, η οποία παρακολουθεί την ζωή του στην δουλειά, το θέατρο και το σπίτι, βάσει όμως ενός διαμορφωμένου σεναρίου. Σύμφωνα μάλιστα με το «TV24», το κανάλι έχει ζητήσει να ξεκινήσουν από τώρα οι προετοιμασίες, λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα ασφαλείας όπως ο περιορισμός του αριθμού των συνεργατών της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !