Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο «Καφέ της Χαράς»


Το «Καφέ της Χαράς» έχει ξεκινήσει εντατικά γυρίσματα προκειμένου η παραγωγή να έχει στα χέρια της αρκετό υλικό μέχρι το Σεπτέμβρη, οπότε και πολλοί φοβούνται την επιβολή ενός δεύτερου lockdown. Μάλιστα, στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 θα δούμε και αρκετές νέες προσθήκες στο καστ.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTV», ο πρώτος που θα ενταχθεί στην σειρά είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί έναν σκοτεινό τύπο, και συγκεκριμένα έναν μαφιόζο, που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αναστάτωση στους κατοίκους του αρκαδικού χωριού. Η συμμετοχή του βέβαια δεν θα κρατήσει πολύ, αφού πρόκειται να τον δούμε μόνο για δύο επεισόδια.

Λίγο αργότερα θα κάνει την εμφάνιση του και ο Περικλής Αλμπάνης, ο οποίος θα συμμετέχει σε τρία επεισόδια, υποδυόμενος τον μελλοντικό πεθερό του Μάνου Πώποτα (Πάρης Σκαρτσολιάς), δηλαδή τον πατέρα της Αρετής (Μαριαλένα Ροζάκη). Ο άντρας πηγαίνει στο χωριό για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της ξαδέλφης του, της Χάιδως, αλλά και για την επικείμενη... εγκυμοσύνη της κόρης του.

Ο τρίτος ηθοποιός που θα δούμε να «εισβάλλει» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος θα υποδυθεί τον πρώην σύντροφο της Στέλλας (Ζέτα Δούκα) και με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτεται ένα ακόμα μυστικό που κρύβει η γυναίκα.

Τέλος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στον 2ο κύκλο της σειράς αναμένεται να δούμε την επιστροφή τόσο της Σοφίας Μουτίδου, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό ως Αγλαΐα, όσο και της Ευτυχίας Φαναριώτη, την οποία είχαμε δει στην παλιά εκδοχή της σειράς να υποδύεται την Ρόδη.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια