Αναπάντεχη αυλαία για εκπομπή του Open

Χρήστος Παναγούλης
6

Η… πιο πρωινή καθημερινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει σήμερα αυλαία, παρά τα εντυπωσιακά ποσοστά που κατάφερνε να συγκεντρώνει. Ο λόγος για την "Ώρα Ελλάδος 05:30 " με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, στο Open.

H εκπομπή καθημερινά μας έδινε το στίγμα της ημέρας με τις εξελίξεις των γεγονότων καθώς και όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες. Οι δυο παρουσιαστές με την  δημοσιογραφική ομάδα  τους  παρουσιάζαν  όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα, αλλά και όσα  επρόκειτο να συμβούν. Μέσα στο τηλεοπτικό τους μενού υπήρχαν  απευθείας συνδέσεις με κάθε σημείο εξελίξεων και  ενημέρωση για κάθε θέμα που ενδιαφέρει τους πολίτες.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα όμως, καθώς χθες ανακοινώθηκε στα στελέχη της εκπομπής πως η Παρασκευή 12/6 θα είναι η τελευταία ημέρα που η "Ώρα Ελλάδος 05:30" θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Ιορδάνης και η Ανθή φυσικά παραμένουν στο κανάλι καθώς πρόκειται για δυο καταξιωμένους και με πολυετή εμπειρία δημοσιογράφους, που κάθε κανάλι θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zinapost ο Ιορδάνης αναλαμβάνει τη θέση του προϊστάμενου του πολιτικού ρεπορτάζ ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και ποια θέση θα αναλάβει η Ανθή. Από Δευτέρα στην ώρα μετάδοσης του "΄Ώρα Ελλάδος 05:30" θα βλέπουμε τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη και πλέον η πρωινή ενημέρωση του σταθμού γίνεται ενιαία, όπως επιθυμούσε η διοίκηση του Open.

Πηγή: zinaspost

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει δεν πάνε καλά εκεί στο open. Αντί να μεταφέρουν χασαποπουλο Βούλγαρη που κάνουν αξιοπρεπή νούμερα στις 6-10 και να κόψουν το ώρα Ελλάδος 7 που πατώνει καθημερινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο δίδυμο το κόβεις που έπρεπε να είναι εκείνο στην θέση του Παυλόπουλου-Κουτροκόη...
    Ώρα να αλλάξουμε κανάλι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με το τέλος της εκπομπής καθώς η εκπομπή αυτή τα πήγε πάρα πολύ καλά και δεν αξίζει να σταματήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν ισχύει το ρεπορτάζ τουλάχιστον ως προς την ημερομηνία καθώς η Ανθή Βούλγαρη στο ινσταγραμ ποσταρε ότι την Δευτέρα έχει κανονικά εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά αψυχολογητη κίνηση από το όπεν!Είναι σίγουρα διευθυντες προγράμματος αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με συγχωρείτε που ξανασχολιαζω,αλλά μιλάμε για μια εκπομπή που κοντραρει στα ίσα τον ανταγωνισμό και κπ φορές είναι και πρώτη με ποσοστά πάνω από 20% !!!
    Πώς το παραβλέπουν αυτό στο οπεν;
    Μήπως το δίδυμο της δεύτερης εκπομπής αναλάβει την πρωινή ζώνη για το καλοκαίρι μόνο; Δεν εξηγείται αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !