Ανατροπή με το έπαθλο του MasterChef


Μεγάλη ανατροπή με το έπαθλο του MasterChef 4. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου ήταν οι δύο φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στον τελικό για να το κατακτήσουν, ο πρώτος το κέρδισε όμως η συνέχεια είναι λίγο διαφορετική.


Ενώ γνωρίζαμε πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10,000 ευρώ από το έπαθλο, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης άφησε με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, όταν δήλωσε τα εξής:

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50.


Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Star έβγαλε ένα σκασμό λεφτά. Δεν μπορεί να δώσει 25.000 στον δεύτερο και 50.000 στον νικητή; Ελεος δηλαδή. Με τόση σπατάλη που κάνει ο όμιλος Star-Alpha για να κάνει τριτοδεύτερες παρουσιάστριες ... ένα έπαθλο για τον δεύτερο νικητή, δεν θα ήταν πολλά.