Όλες οι λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό του MasterChef


Σε άδειο πλατό, χωρίς κοινό και πρώην παίκτες λόγω κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 του μηνός στις 9 το βράδυ ο μεγάλος τελικός του «MasterChef 4», με την ανάδειξη του νικητή των 50.000 ευρώ

Μέχρι τότε όμως οι μαγειρικές αναμετρήσεις προβλέπεται να είναι πολύ απαιτητικές για τους τέσσερις παίκτες, καθώς οι δοκιμασίες που έχουν σχεδιαστεί θα πρέπει να είναι ανάλογου επιπέδου με αυτές που έγιναν τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς όμως μάγειρες με αστέρια Michelin και ταξίδια στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το «TV Εθνος», τη Δευτέρα από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες δύο θα αποχαιρετήσουν τον διαγωνισμό και αυτοί είναι η Μαρία και ο Τζον. Μάλιστα ο τελευταίος κλείνει την πόρτα του «MasterChef» με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Στη συνέχεια, στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε το πρώτο μέρος της μεγάλης αναμέτρησης, με τους δύο Σταύρους να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Αρχικά θα κληθούν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής και στη συνέχεια να παρουσιάσουν το αγαπημένο τους πιάτο. Οι πληροφορίες λένε ότι και στις δύο αυτές «αποστολές» ο Σταύρος Βαρθαλίτης συγκεντρώνει πιο υψηλή βαθμολογία έναντι του Σταυρή Γεωργίου, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, παρά μόνο ότι ένας Σταύρος θα «σηκώσει» το μεγάλο έπαθλο. Η συνέχεια και το φινάλε θα γραφτεί το βράδυ της Τετάρτης, με τη διεξαγωγή της τρίτης και πιο κρίσιμης δοκιμασίας. Στην τρίωρη αυτή μετάδοση το μεγαλύτερο κομμάτι έχει γυριστεί πριν από το lockdown και αναμένεται η προσθήκη ενός ημίωρου live με την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή.


Πηγή: «TV Εθνος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια