Eπιστρέψει το «Taxi Girl» χωρίς τη Σταυροπούλου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη φορά που προβλήθηκε στη χώρα μας αλλά συνεχίζει να… επιβιβάζει πολλούς τηλεθεατές ακόμα και στις επαναλήψεις του. Για αυτό και είναι… στις προτεραιότητες τηλεοπτικών… ναι… τηλεοπτικΏν σταθμών περιμένοντας το πράσινο φως για να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που τουλάχιστον δύο τηλεοπτικοί σταθμού θέλουν να εντάξουν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμά τους, αλλά….

Ο λόγος για το «Taxi Girl», το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στο MEGA και για το οποίο η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματά του για τη χώρα μας έχει κάνει συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς που θέλουν να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους την επόμενη σεζόν.

Βέβαια στις αρχικές σκέψεις ήταν στο… τιμόνι του Taxi να βρεθεί πάλι η Βίκυ Σταυροπούλου που με την άνεση και το χιούμορ της είχε κερδίσει τους τηλεθεατές. Ωστόσο, μην σας κάνει εντύπωση αν το «Taxi Girl» γίνει… «Taxi Boy» αφού ένα πολύ γνωστός άντρας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Βέβαια ο… φόβος των τηλεοπτικών σταθμών είναι τι πρόκειται να γίνει τον ερχόμενο χειμώνα με την πανδημία του κορονοϊού και αν θα… κυκλοφορεί κόσμος για να παίξουν στο Taxi. Αυτό προς το παρόν λοιπόν φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά στην άμεση επιστροφή του, αλλά αν όλα πάνε καλά το «Taxi» θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τα μέσα του 2021.

Newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !