Eσωτερικός ''συναγερμός'' στον Alpha! Φοβούνται και άλλες επιλογές...

2

Πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα έκανε το… τηλεπαιχνίδι, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι», και η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης κάνει πολλά στελέχη του ALPHA να… ευγνωμονούν την περίοδο της καραντίνας, αφού εξαιτίας του lockdown και των περιοριστικών μέτρων καθυστέρησε να βγει στον αέρα. Ένα…mix ριάλιτι και παλαιακό τηλεπαιχνίδι με τους παίκτες να κάθονται μπροστά στις κάμερες και να λένε τα «οικογενειακά» τους προκειμένου να συμμετέχουν και να διεκδικήσουν κάποια χρήματα, αλλά και παιχνίδια που θυμίζουν έντονα αυτά που παίζονταν σε βραδινά show, όπως αυτά της Ρούλας Κορομηλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Σίγουρα στον ALPHA δεν διεκδίκησαν την πατρότητα των τηλεπαιχνιδιών αλλά παρακολουθώντας το περιεχόμενό του απορείς για ακόμη μία φορά γιατί έκαναν ΚΑΙ αυτή την επιλογή. Από την άλλη η I wanna be παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι εκεί... προσπαθεί… χαίρεται που «έχει δική της εκπομπή» έστω και αν την βλέπουν ελάχιστοι. Χαριτωμένη ...με τον δικό της τρόπο. Όπως ,όμως, είναι λογικό κάποιοι από το κανάλι… χτυπούν το κεφάλι τους για την επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος που τους μοσχοπουλήθηκε ,μάλιστα, ως κάτι πρωτοποριακό. Για αυτό και εκτός από τα κουδούνια που χτυπά η Αντελίνα, κάποιοι –εκτός από το κεφάλι τους- έχουν χτυπήσει ΚΑΙ το κουδούνι… συναγερμού στον ALPHA φοβούμενοι και άλλες επιλογές που έρχονται.

Melasblog - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. από τοτε που εκοψαν το σοι, τους πανε όλα στραβα. Η καταρα συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά περίμεναν πως ο κόσμος θα κάτσει να δει μια παρουσιάστρια να το παίζει κοριτσάκι σαν την Βουγιουκλάκη; Επίσης αν δεν κάνω λάθος, διότι δεν έβλεπα την εκπομπή που είχε πάρει μέρος με τον Βαρθακούρη οπότε μιλάω με βάση ό,τι έπαιζε στις υπόλοιπες εκπομπές, τράβηξε την προσοχή λόγω των μπινελικίων και των φωνών που έριχνε στον σύζυγο της και όχι γιατί το παίζε μπεμπέκα..
    Η εκπομπή και απορώ πως δεν το χει πει κανείς άλλος θυμίζει μεταξύ άλλων και την Στιγμή της Αλήθειας λόγω των προσωπικών ερωτήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !