Μια μεγάλη έρευνα του ΣΚΑΪ έρχεται την Κυριακή...

2

Μια μεγάλη, διεθνή έρευνα για τον «κόσμο» που έρχεται παρουσιάζει ο Παύλος Τσίμας την Κυριακή ,14 Ιουνίου ,στις 23:10, στον ΣΚΑΪ. Μέσα από την εκπομπή ,Synthesis, μία συμπαραγωγή του ΣΚΑΪ και της Microsoft, αναδεικνύονται οι προκλήσεις και τα ερωτήματα που συνοδεύουν την εξέλιξη της Tεχνολογίας και την προσαρμογή των κοινωνιών στον ψηφιακό κόσμο. Το Synthesis επιχειρεί, επίσης, να αναδείξει την εμπειρία στη διαχείριση της πανδημίας, τόσο σε πολιτικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο, καθώς και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας. 

Μέσα από εκτεταμένες συνεντεύξεις με τον Παύλο Τσίμα, κορυφαίοι στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι των επιχειρήσεων συναντιούνται ψηφιακά, σε μια πρωτοποριακή σύνθεση προβληματισμών, ανησυχιών και ιδεών, εστιάζοντας στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα σήμερα. 

Στην εκπομπή μιλούν, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο διάσημος συγγραφέας του «Μαύρου Κύκνου» Νασίμ Τάλεμπ, οι καθηγητές του Yale Νίκος Χρηστάκης και του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο καθηγητής του London Business School Μιχάλης Ιακωβίδης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith, o Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Φωτάκης, ο CEO της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, ο ιδρυτής της Beat Νίκος Δρανδάκης κ.α. 

«Synthesis» με τον Παύλο Τσίμα, την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 23:10

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αλίμονο , να μη μιλήσει ο Κούλης, ο καλύτερος ηγέτης από καταβολής κόσμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ανωνυμο

    εχεις μεγαλο προβλημα, ε?
    αντι να σχολιάσεις για το θεμα της εκπομπής που φαίνεται πολυ ενδιαφέρον, σχολιάζεις την επικειμενη δηλωση του μητροτακη? επιπλεον, μιλάνε τόσοι σημαντικοι στον χώρο τους στην εκπομπή και απαγορευεται να μιλησει ο πρωθυπουργος που μήνυγα ξενες επενδυσεις?
    περιμενω το σχολιο σου τη δευτερα, αφου δεις την εκπομπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !