Επιστρέφει στον Alpha με πρωταγωνιστικό ρόλο...

Το… αντίπαλο δέος των Άγριων Μελισσών ετοιμάζουν πυρετωδώς στον Alpha, το οποίο αναμένεται να βγει στις τηλεοπτικές μας οθόνες τον προσεχή Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σύγχρονο και πρωτότυπο ερωτικό δράμα, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος.

Μία σκληρή και πλούσια γαιοκτήμονας, τρεις γιοι και ένας βιασμός είναι τα βασικά στοιχεία της υπόθεσης. Το ρόλο της μητέρας θα ενσαρκώσει η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Γιώργο Χρυσοστόμου να έχουν ήδη κλείσει με την παραγωγή για να υποδυθούν τα δύο από τα τρία αδέρφια της οικογένειας.

Τον ρόλο της κεντρικής ηρωίδας θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Μαίρη Μηνά, με λαμπρή πορεία στο θέατρο, η οποία θα υποδυθεί μία νοσοκόμα, θύμα βιασμού από έναν από τους τρεις αδελφούς, που πηγαίνει στη φάρμα της πλούσιας οικογένειας για να πάρει εκδίκηση. Ποιος, όμως, θα ενσαρκώσει το ρόλο του τρίτου αδερφού της οικογένειας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, ο Πάνος Βλάχος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή και όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα αναλάβει να υποδυθεί τον τρίτο γιο της οικογένειας. Αν επισημοποιηθεί αυτή η συνεργασία, τότε θα μιλάμε για επιστροφή του ηθοποιού μετά από αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα, επιστροφή του στον Alpha.

Πηγή: zappit

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θυμίζει την τηλενουβέλα Amanda από την Χιλή.