Ανατροπές με νέα πρόσωπα στις 8 Λέξεις στο ΣΚΑΙ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Τα κείμενα της Βάνας Δημητρίου έχουν αρχίσει να ζωντανεύουν ξανά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου και μάλιστα μία από τις πρώτες σκηνές που γύρισαν ήταν η περιβόητη δολοφονική επίθεση στο κότερο. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως στο διάστημα απραξίας που μεσολάβησε, η σεναριογράφος της σειράς έκανε κάποιες αλλαγές προκειμένου να αυξήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Αυτές περιλαμβάνουν και την άφιξη νέων κομβικών προσώπων που θα αναστατώσουν τους ήρωες της σειράς.

 Στις «8 λέξεις» θα κάνει την εμφάνισή του και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει συνεργαστεί ξανά με τους παραπάνω δημιουργούς, στο «Κόκκινο νυφικό» που προβλήθηκε από τον ALPHA, παράλληλα την ίδια εποχή με το «Τατουάζ», όμως δεν έχει πρωταγωνιστήσει μαζί τους. Σε ότι αφορά στον ρόλο του, η Βάνα Δημητρίου κρατάει καλά σφραγισμένο το στόμα της, όμως έχει τονίσει πως θα μας εντυπωσιάσει η άφιξή του. Στα νέα επεισόδια της σειρά θα δούμε από φθινόπωρο και την κυπριακής καταγωγής Πένυ Φοινίρη.

Η 30χρονη ηθοποιός, μετά από μακράς διαρκείας συμμετοχές σε κορυφαίες σειρές της πατρίδας της, είναι έτοιμη θα δείξει το ταλέντο της και στο κοινό της Ελλάδας. Η δεύτερη γυναίκα της παρέας που θα ενσωματωθεί στο καστ είναι η Αννα Μπεζάν. Καλά θυμάστε, το κορίτσι αυτό έχει περάσει από το «GNTM», όμως δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε τηλεοπτικό πλατό. Το βάπτισμα του πυρός πήρε τον περασμένο Σεπτέμβρη όπου και εμφανίστηκε στην άλλη σειρά των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, «Αστέρια στην άμμο». Επίσης θα δούμε και τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

  Πριν λίγες ημέρες, σε συνέντευξή της, η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική «Ρωξάνη», ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο σίριαλ .  Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν θα συνεχίσουμε με τον Αντρέα Γεωργίου. Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά. Μπορεί να κάνω ένα διάλειμμα από την Κύπρο, αλλά του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα και να μη με εμποδίζουν οι πτήσεις. Είναι κάτι κουραστικό από μόνο του. Είναι ένα μικρό βάσανο. Το συζήτησα με τον Αντρέα γιατί το σκεφτόμουν από την αρχή των “8 λέξεων”. Ηταν μια κουβέντα κλεισίματος, αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μέσα στην καρδιά του άλλου. Εκλαιγα όταν του το ανακοίνωσα». Μένει τώρα να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρίσει από το πλευρό του Μιχαήλ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την Πέννυ Φοινιρη την γνωρίζουμε στην Ελλάδα από διάφορες κυπριακές σειρές που έχουν προβληθεί και στην Ελλάδα επίσης για ποσα επεισόδια θα είναι αφού είναι στην Φαμίλια της Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !