Τον επόμενο μήνα αρχίζει γυρίσματα η στρατιωτική κωμωδία του ΑΝΤ1!

5

«Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας. Μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού». Με αυτό το μήνυμα και μία ομαδική φωτογραφία αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στη σειρά ,«Πέτα τη φριτέζα», ο σκηνοθέτης, Αλέξανδρος Πανταζούδης. Κι όπως φαίνεται το μήνυμα δεν ήταν… προφητικό αφού οι περισσότεροι θα σμίξουν… πολύ σύντομα, και ,μάλιστα, με… στρατιωτικούς κανόνες.

Ας πάρουμε ,όμως, τις… σειρές από την αρχή. Η «Φριτέζα» ,λοιπόν, διήνυσε δύο σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο κερδίζοντας τους τηλεθεατές και μάλιστα η διοίκηση του ΑΝΤ1 ήταν έτοιμη λόγω των πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης να της δώσει το «πράσινο φως» και για την επόμενη. Η πανδημία του κορωνοϊού ,όμως, και η παύση των γυρισμάτων ανέκοψαν την πορεία της αλλάζοντας και τα σχέδιά τους, οπότε τα στελέχη του σταθμού μαζί με τους συντελεστές αποφάσισαν πως θα έπρεπε να ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν, αφού μάλιστα τους κέρδισε ένα καινούργιο πρωτότυπο σενάριο του Μάκη Πιτταρά, που υπογράφει τη «Φριτέζα» μαζί με τον Γιώργο Κρητικό.

Πάμε λοιπόν τώρα στην επόμενη σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία όπως φαίνεται θα αναλάβει ξανά τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, που είναι σε σενάριο του Μάκη Πιτταρά και έχει σχέση με τον… στρατό. Πρόκειται για μία σύγχρονη ανατρεπτική στρατιωτική κωμωδία αφού οι ήρωές της είναι στρατιωτικοί και στρατιώτες. Μάλιστα, όπως έχω μάθει, βασικό πρωταγωνιστή της σειράς θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Μπέζος, ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στο καστ της.

Τα γυρίσματα μάλιστα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν άμεσα, μέσα στον επόμενο μήνα, καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με την πανδημία το Φθινόπωρο και για αυτό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι. Έτσι ,λοιπόν, μπορεί η σειρά, «Πέτα τη Φριτέζα» ,να ολοκληρώσει φέτος την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά όπως φαίνεται ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μία στρατιωτική κωμωδία με σκοπό δύο φορές τη βδομάδα να ρίχνει… πυρά γέλιου!

Melasblog - Newsit

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Της Ελλάδος τα παιδιά 2020 edition ή κάτι άλλο; Όπως και να ´χει ακούγεται ενδιαφέρον και μακάρι να πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακή επιλογή σκηνοθέτη και σεναριογράφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σεναριογραφος παλια εγραφε καλές σειρές,τα τελευταια χρονια Ελα στη θεση μου,φριτεζα και ανοησιες.Και γιατι μονιμος ο Μπεζος;Αλλοι ηθοποιοι δεν υπαρχουν;Μηπως θα φερουν και τον Σαββιδακη;Τι εμμονη να παιρνουν ξενες,φτηνιαρικες(απο ολες τις αποψεις)σειρες απ'εξω.Ρηγας-Αποστολου ρε,τουλαχιστον ειναι δικές τους,ελληνικες οι ιδεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !