Δημήτρης Ουγγαρέζος: ''O Γιώργος Λιάγκας κάνει πάντα πρωταθλητισμό''


Στο διάστημα της καραντίνας είχες επικοινωνία με τη Φαίη;  
«Καθημερινή». 

Είχε φοβηθεί;  
«Ναι, είχε φοβηθεί πολύ. Κυρίως για τα παιδιά. Τη ζόρισε πολύ το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ καθαρά προληπτικά, επειδή είναι υποχόνδρια σε αυτά τα θέματα. Αγχώθηκε και για εμάς και για την εκπομπή». 

Τη Φαίη τη θεωρείς οικογένειά σου;  
«Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα. Θα ήταν υπερβολικό να το διατυπώσω έτσι. Όμως, η Φαίη είναι ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους που τους έχω πολύ ψηλά στην καρδιά μου, και εσύ ξέρεις ότι από τον χώρο δεν έχω φίλους. Φίλοι μου είναι ο Γιώργος, η Μαίρη και η Φαίη». 

Αφού ανέφερες τον Γιώργο, θέλω να μου πεις αν θα ήθελες να ξανασυνεργαστείς μαζί του... «Φυσικά !Θεωρώ πως με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε μια πολύ δυνατή, αντρική, τηλεοπτική χημεία που είναι δυσεύρετη. Ο ένας βγάζει στον άλλον τον καλό τηλεοπτικό εαυτό του».

Η εκπομπή του πώς σου φαίνεται;  
«Ο Γιώργος κάνει πάντα πρωταθλητισμό. Ξέρω τον τρόπο που σκέφτεται και δρα τις περισσότερες φορές. Σίγουρα όλο το περιστατικό που συνέβη στάθηκε εμπόδιο στην πορεία της εκπομπής του που ξεκίνησε με φόρα. Δεν θα κρίνω επιμέρους πράγματα. Συνεργάτες ή δομή εκπομπής. Είμαι ,όμως, σίγουρος πως ο Γιώργος μέχρι και την τελευταία μέρα της σεζόν δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Ο,τι χρειαστεί να διορθώσει θα το κάνει».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής στον ΑΝΤ1 ,μίλησε στο Τv Ethnos.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια