Όσα δεν ξέρετε για τον πρωταγωνιστή από το καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ

0

Μπορεί στη σειρά να φαίνεται σκληρός, αλλά στην πραγματικότητα ο Ονούρ Τουνά, από τον ''Γιατρό'' του Σκάι, είναι μία ρομαντική ψυχή που ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο! Και ναι, στην εποχή μας υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι και άντρες. «Με πονάει ότι οι άνθρωποι πληγώνουν ο ένας τον άλλον. Δεν θέλω να δω μια χτυπημένη και δολοφονημένη γυναίκα ή ένα παιδί να χάνει τη μητέρα του ή κακοποιημένα παιδιά! Θέλω οι άνθρωποι να είναι ενωμένοι ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται, τι φορούν, τι πίνουν, τι χρώμα έχουν» έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Από αυτά που δεν γνωρίζετε για εκείνον είναι πως του αρέσει να ταξιδεύει, ενώ από τους αγαπημένους του σκηνοθέτες είναι οι Ταραντίνο, Αλμοδοβάρ και Κιούμπρικ. 

Ζει σε ένα σπίτι που βρίσκεται έξω από την Κωνσταντινούπολη και είναι χτισμένο στο δάσος. «Ζω πολύ απλά και ήσυχα, μακριά από το κέντρο και κατεβαίνω στην Πόλη μία φορά την εβδομάδα», έχει πει ο ίδιος. 


Παράλληλα, στο σπίτι του διαθέτει στούντιο ηχογράφησης, όπου περνάει τον ελεύθερο χρόνο του. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε στον ρόλο τού Φερμάν στην τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος». 

Αξίζει να σημειώσουμε πως λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν πως ο Ονούρ έχει σπουδάσει και κλασική μουσική και μάλιστα έχει γράψει τα τραγούδια: «Acin Verdi» και «Tipki Sen», σε ηλικία μόλις 15 ετών. Μάλιστα, συμμετέχει ενεργά είτε στη σύνθεση είτε στην ηχογράφηση για τη δημιουργία μουσικών άλμπουμ γνωστών καλλιτεχνών της Τουρκίας. Παράλληλα, γράφει από μικρός και σενάρια, τα οποία, όπως δηλώνει, δεν έχει σκοπό να τα δώσει για να υλοποιηθούν. 

Αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, με μηνιαίες απολαβές περίπου 240.000 τουρκικές λίρες (τουτέστιν πάνω από 30.000 ευρώ).

Newspistol / Γιάννα Παπανικολάου 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !