Σκέψεις να ενταχθούν και άνδρες στο νέο «My style rocks»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Οριστικό το τέλος του ριάλιτι μόδας από τον Σκάι για τη φετινή σεζόν. Αν και υπήρξαν σκέψεις το «My Style Rocks» να ξεκινήσει την επόμενη βδομάδα γυρίσματα ώστε να επιστρέψει στις αρχές του επόμενου μήνα τελικά η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην το… χαλαλίσει μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες και να το βγάλει ξανά στον αέρα αρχές Σεπτεμβρίου.

Τώρα όσον αφορά τα… κεντρικά πρόσωπα, δηλαδή παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή, μην εκπλαγείτε αν θα υπάρξουν αλλαγές αν και όπως μαθαίνω επιθυμία του σταθμού είναι να συνεχίσει με τους ίδιους… αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Όσον αφορά τις διαγωνιζόμενες θα είναι κάποιες από αυτές που συμμετείχαν στο φετινό κύκλο που διακόπηκε λόγω της πανδημίας αλλά και νέα πρόσωπα.

Και η λέξη «πρόσωπα» δεν είναι τυχαία καθώς στελέχη του σταθμού αλλά και της τούρκικης εταιρείας παραγωγής μελετούν το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άντρες διαγωνιζόμενοι που θα προσπαθούν να δείξουν και να αποδείξουν ότι το… στιλ τους τα σπάει.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στις αρχές Σεπτεμβρίου το «My Style Rocks» θα επιστρέψει στον ΣΚΑΪ με την ελπίδα να… ροκάρει και στα νούμερα τηλεθέασης…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι παρακμή,Τι παρακμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσαν ότι θα βάλουν στο gntm και έτρεξαν χαχα. Σε concepts αντιγραφής από Τουρκίες, Κίνες κλπ που είναι αντιγραφές διεθνών concepts συμβαίνουν αυτά. Άλλο adidas άλλο abibas χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !