Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Πόσοι δεύτεροι ρόλοι πούλησαν τη ψυχή τους στον διάβολο για να γίνουν κεντρικοί παρουσιαστές και τώρα φυτοζωούν;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό "TV-24" και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γαρνέλη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που για 3 συνεχόμενες σεζόν τον βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του STAR "Στη φωλιά των ΚουΚου". 

Πώς είναι η Κατερίνα και ο Κρατερός ως συνεργάτες;

Ακομπλεξάριστοι, κοινή θνητοί με ήθος, αξίες και ιδανικά. Αδιαφορούν για το φαίνεσθαι, παρότι έχουν πολλά ένσημα στον χώρο του θεάματος και αυτός τους καθιστά αξιοπρεπείς και είδος προς εξαφάνιση στον χώρο μας. 

Πώς πιστεύετε ότι υπερέχει η εκπομπή έναντι των ανταγωνιστών της;

Δεν προσπαθεί να "πουλήσει" ένα θέμα, δεν χωριζόμαστε σε "υπέρ" και "κατά" στο σχόλιο μας, δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, δεν βαυκαλιζόμαστε, τουναντίον τρολάρουμε ο ένας τον άλλον και καθημερινά υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της έκπληξης. Επίσης, δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη "αποκλειστικό" για ψύλλου πήδημα και δεν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Είστε από τους λίγους που ξέρουν από τηλεόραση. Τελικά αξίζει τον κόπο;

Στη συνεργασία μου αυτά τα τρία χρόνια που επέστρεψα στο STAR, ναι, αξίζει. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί βρέθηκα στην καλύτερη μου τηλεοπτική συνεργασία κάτω από την ομπρέλα συνεργατών-προισταμένων που ξέρουν τηλεόραση και αναγνωρίζουν εμπράκτως ό,τι προσφέρω. 

Η έκθεση στο γυαλί και η δημοσιότητα δημιουργούν καριέρες ή μπορεί να έχουν και αντίθετα αποτελέσματα;

Η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει ότι κανένας δεν πήρε σύνταξη από την ψυχαγωγία. Όλοι έχουμε ημερομηνία λήξης. Πόσοι δεύτεροι ρόλοι πούλησαν τη ψυχή τους στον διάβολο για να γίνουν κεντρικοί παρουσιαστές και τώρα φυτοζωούν ή παίρνουν με τις χούφτες τα αντικαταθλιπτικά γιατί απέτυχαν και κατέβηκαν αναγκαστικά σκαλοπάτι; Πολλοί ψωνίστηκαν, μόχθησαν για τη δημόσια εικόνα τους και έζησαν μία ψεύτικη ζωή, χωρίς αληθινούς φίλους και νόημα. Όσοι ζουν μόνο για την τηλεοπτική επιτυχία, θα γεράσουν μόνοι. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτο με τα "αποκλειστικα" εχει δικιο. Γενικα σε ολα δικιο εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !