Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Αλλαγή σκηνικού και προφυλάξεις

Χρήστος Παναγούλης
1

Επανακάμπτει το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στο ΣΚΑΪ το Σάββατο 30 Μαΐου με αφιέρωμα στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας. Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ξεκίνησαν χθες το βράδυ τα γυρίσματα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η πρώτη μετά τη καραντίνα εκπομπή θα βγει στον αέρα το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ και θα είναι αφιερωμένη στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας. Συμμετέχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές μεταξύ των οποίων οι Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά, Δημήτρης Μπάσης κ.ά

Στη νέα αυτή εκπομπή θα έχουμε κάποιες διαφοροποιήσεις στο σκηνικό, καθώς αλλάζει η διάταξη των τραπεζιών και των θέσεων. Η παραγωγή έχει λάβει από την πλευρά της όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν να κάνουν με τον αριθμό των προσκεκλημένων που είναι πλέον λιγότεροι και θα έχουν μεταξύ τους τις απαραίτητες αποστάσεις. Επίσης, από το πλατό θα λείψουν τα χορευτικά λικνίσματα από αιθέριες υπάρξεις, ενώ στη σκηνή θα υπάρχει μόνο ένας καλλιτέχνης, ο οποίος μόλις τελειώνει το τραγούδι του θα παραχωρεί τη θέση του στον επόμενο.


ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !