Συγκλονιστική ανατροπή στο ''Καφέ της Χαράς'': Τάσος-Κανέλα σκοτώνουν τη Χάιδω;

6

Μία από τις ιστορίες που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ είναι η μυστηριώδης εξαφάνιση της Χάιδως από το Κολοκοτρωνίτσι. Από όταν γίνεται αντιληπτή η εξαφάνιση της γυναίκας, ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού την ψάχνουν εναγωνίως, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Στο χωριό επικρατούν διάφορα σενάρια σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί στη Χάιδω, με επικρατέστερο αυτό που θέλει τον Τάσο να την έχει σκοτώσει, προκειμένου να ζήσει ελεύθερα πια το πάθος του με τη συμπεθέρα, την Κανέλα. 

Τότε, ο Αστυνόμος Μπρίλης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και προχωρά στη σύλληψη των δύο βασικών υπόπτων όντας πεπεισμένος ότι πρόκειται για έγκλημα... πάθους. Στο μεταξύ, ο Τάσος και η Κανέλα δεν μπορούν να πιστέψουν όλο αυτό που συμβαίνει και ζητούν από τον Αστυνόμο να τους αφήσει να κάνουν ακόμη ένα τηλεφώνημα, αλλά μάταια. Λίγη ώρα μετά, στο Τμήμα καταφτάνει η Βάλια, προκειμένου να υπερασπίσει τον Τάσο και την Κανέλα. Οι δύο τελευταίοι, όμως, αντί να σωπάσουν και να ακούσουν πιστά τις οδηγίες της δικηγόρου τους, περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα. 

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι που επεμβαίνει ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος πείθει τον Αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση σχετικά με το τι έχει συμβεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στην κόρη του, τη Γωγώ, και την ενημερώνει για όλα τα τελευταία γεγονότα. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, μαθαίνει κάτι που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα...

Πηγή: MYtv

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα δούμε τελικά νέο επεισόδιο φέτος ή τέλος;; Έχω βαρεθεί να διαβάζω χιλιάδες spoilers εδώ και 2 μήνες και να μην βλέπω τίποτα τόσο καιρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αηδιες είναι αυτά?? Σενάριο για δεκάχρονα μου φαίνεται έφτιαξαν. Επίσης αυτό θα παίξει φέτος η του χρόνου ? Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που ούτε αναφορά κάνουν σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που είχα ξαναγράψει ...σενάριο που θυμίζει σειρές αυτοτελών επεισοδίων. Διαφορες τρελές καταστάσεις με φόντο τους χωριανούς στο ''Κολοκοτρωνίτσι''. Περισσότερο ''Μεν και Δεν'' και ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' θυμίζει ο τρόπος που το γράφουν παρά το παλιό ''Καφε'' με τις καλοδουλεμένες ιστορίες του που είχαν και κοινωνικό σχόλιο και το στοιχείο του δράματος.

    Όσο για την ιστορία του ...φόνου κανει μπαμ το πως θα λήξει. Αφού θα γίνουν διάφορα ευτράπελα και διάφορα σενάρια για το τι έγινε στο τέλος θα αποκαλυφθεί οτι η Χάιδω απλά πήγε στα παιδιά τους στο εξωτερικό για να δει το εγγόνι της και για να απομακρυνθεί από τον ''άπιστο'' σύζυγο της. Δηλαδη ειναι τοσο προβλέψιμο.

    Επίσης θεωρώ ότι θα έπρεπε να δείξουν έστω το 12ο επεισόδιο με τη θεατρική παράσταση στο ''Καφε'' που το είχαν έτοιμο πριν την καραντίνα και είχαμε δει και το trailer. Ώστε να ανακοίνωναν έτσι επίσημα το τελος του φετινού κύκλου και το ραντεβου για τον επόμενο. Τώρα κόπηκε πολύ απότομα. Είδαμε το επεισόδιο με τις προετοιμασίες για τη θεατρική παράσταση τον Μαρτιο και θα δουμε το επεισόδιο με την παρασταση...τον Οκτωβριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Ενω ξεκινησε με μεγαλες προσδοκιες, ειναι προφανες οτι κανει κοιλια, και ότι δεν υπαρχει συγκεκριμενη ροη (ισως να φταιει και η απουσια της Λουιζιδου). Απο ενα σημειο και μετα βλέπουμε μονο πραγματα και καταστασεις που τα εχουμε ξαναδει στους πρωτους κυκλους της σειρας αλλα με αλλους πρωταγωνιστες. οπως επίσης και πραγματα που τα εχουμε δει σε αλλες σειρες των Ρωμα - Χατζησοφιά ή και σε σειρες που απλα συμμετειχε ο Ρωμας (Σαββατογεννημενες - Τσιτσιγκος για παραδειγμα). Ας ελπισουμε με την επιστροφη της Λουιζιδου να αποκτησει παλι νοημα η σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα.Θα το δείξουν λογικά την Παρασκευή. Αφού ξεκίνησαν πάλι οι σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια από το προηγούμενο.Δειχνουν διάφορες καταστάσεις. Το καφέ της χαράς έχει ανοίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !