Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το μέλλον του στον ΣΚΑΙ

Χρήστος Παναγούλης
2

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ για ένα συν ένα χρόνο, ωστόσο το μέλλον του στο σταθμό παραμένει αβέβαιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου στο “Happy Day”, ο παρουσιαστής θα βρίσκεται και του χρόνου στο κανάλι του Φαλήρου, δεν έχει γίνει όμως γνωστό αν θα συνεχίσει και η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο ίδιος φαίνεται να είναι ανοιχτός σε πολλά διαφορετικά concepts, ακόμα και για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην ενημέρωση. Την ίδια στιγμή, το σενάριο μετακίνησης του στην late night ζώνη απομακρύνεται, καθώς δεν υπάρχει κενό slot στην πολύ βραδινή ζώνη του σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να δω ειδήσεις στο σκαι με παρουσιαστή τον λιάγκα και τι στο κόσμο. Αν κάποιος έλεγε κάτι τέτοιο πριν λίγα χρόνια θα τον έλεγαν φαντασιόπληκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως φέτος πήγε χάλια. Την εκπομπή του με σιγουριά την κατατάσσεις στις αποτυχίες της χρονιάς. Και ο Λιάγκας πιστώνεται την αποτυχία ως ο κεντρικός παρουσιαστής. Και με αυτό φαντάζομαι συμφωνεί και εκείνος αφού άλλες χρονιές για άλλες εκπομπές και παρουσιαστές έλεγε πως αν μια εκπομπή αποτύχει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο παρουσιαστής. Έτσι όπως είναι τώρα η εκπομπή του σίγουρα δεν μπορεί να επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !