Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το μέλλον του στον ΣΚΑΙ


Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ για ένα συν ένα χρόνο, ωστόσο το μέλλον του στο σταθμό παραμένει αβέβαιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου στο “Happy Day”, ο παρουσιαστής θα βρίσκεται και του χρόνου στο κανάλι του Φαλήρου, δεν έχει γίνει όμως γνωστό αν θα συνεχίσει και η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο ίδιος φαίνεται να είναι ανοιχτός σε πολλά διαφορετικά concepts, ακόμα και για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην ενημέρωση. Την ίδια στιγμή, το σενάριο μετακίνησης του στην late night ζώνη απομακρύνεται, καθώς δεν υπάρχει κενό slot στην πολύ βραδινή ζώνη του σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δω ειδήσεις στο σκαι με παρουσιαστή τον λιάγκα και τι στο κόσμο. Αν κάποιος έλεγε κάτι τέτοιο πριν λίγα χρόνια θα τον έλεγαν φαντασιόπληκτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως φέτος πήγε χάλια. Την εκπομπή του με σιγουριά την κατατάσσεις στις αποτυχίες της χρονιάς. Και ο Λιάγκας πιστώνεται την αποτυχία ως ο κεντρικός παρουσιαστής. Και με αυτό φαντάζομαι συμφωνεί και εκείνος αφού άλλες χρονιές για άλλες εκπομπές και παρουσιαστές έλεγε πως αν μια εκπομπή αποτύχει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο παρουσιαστής. Έτσι όπως είναι τώρα η εκπομπή του σίγουρα δεν μπορεί να επιστρέψει.