Το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Χρήστος Παναγούλης
3

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφίβολα το τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών, αφού το όνομα της ακουγόταν έντονα για την μεσημεριανή ζώνη του Alpha, ενώ πριν μερικούς μήνες είχε δεχτεί πρόταση για το «My style rocks». Και μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια του ΚΡΗΤΗ TV  να αρνήθηκε τις παραπάνω προτάσεις, ωστόσο δηλώσει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να βρεθεί σε κάποιον μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω από ποια κανάλια έχω δεχτεί πρόταση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και όχι μόνο από ένα κανάλι. Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι. Μέχρι να μπει η υπογραφή αλλάζουν πολλά πράγματα, οπότε είμαι επιφυλακτική. Τα ψιλά γράμματα είναι πολύ σημαντικά». Βέβαια, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», αποκαλύφθηκε ότι το κανάλι που θέλει την Ιωάννα Μαλέσκου για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη είναι ο ΣΚΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mακάρι να έρθει στην Αθήνα. Μακάρι. Η γυναίκα θα κάνει καριέρα όσο δεν έκανε ούτε η Μενεγάκη, ούτε η Κορομηλά, ούτε καμία. Έχει όλο το πακέτο. Μόρφωση, ωραίο λόγο, επικοινωνιακή, πανέμορφη, άμεση, έξυπνη, παιχνιδιάρα, τα χει όλα. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί άλλη κοπέλα που να έχει όλα αυτά μαζί. Η Σκορδά και η Καινούριου μπροστά της δεν πιάνουν μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να την παρει ο αντενα να δει προκοπη στο πρωινο του. Εχει ορεξη, ομορφη ειναι, εξυπνη ειναι και το κυριοτερο ολοκληρωνει προταση και δεν μενει στο "ποποπο", "τι λες βρε παιδι μου", "εεεεεεεε",. Να δουμε και μια αλλη προταση. Αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !