Η Άσπα Τσίνα εξομολογείται για το πρόβλημα υγείας της – «Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Χρήστος Παναγούλης
0

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μαζί σου” βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Άσπα Τσίνα. Η τραγουδίστρια μίλησε με θάρρος και ειλικρίνεια για την μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου αλλά και την προστασία που τήρησε το διάστημα της καραντίνας για την πανδημία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Άσπα Τσίνα σημείωσε μέσα σε όλα στο “Μαζί σου” πως “στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη”.

“Το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ. Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικκούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Πολύ γρήγορα, όμως, ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, βέβαια, η Άσπα Τσίνα επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό καθώς ανήκει πια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

“Με τον Ιάσονα μιλάμε από πολύ μικρότερη ηλικία και τις έννοιες τις πιο αφηρημένες για κάποιο λόγο τις κατέχει. Όταν του εξήγησα το πρόβλημα της υγείας μου έδειξε πως το αντιλαμβάνεται” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Άσπα Τσίνα για τον γιο της.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !