Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση από τον Alpha και τα επόμενα σχέδια...

4
Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε την ημέρα της γιορτής για να ανακοινώσει επίσημα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής, την αποχώρησή της από τον Alpha.

Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό.

Έτσι φτάσαμε σήμερα, μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την μεγάλη αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς και τα πολύ πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάρα πολύ μακριά, αλλά δεν μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βάζω ένα πρόγραμμα, να παίρνω τον χρόνο μου, να παίρνουν τον χρόνο τους και οι άλλοι. Από πέρυσι, λοιπόν, έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μάλιστα, άρα "επιβεβαιώνονται" πανηγυρικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ από τους κολοσσούς της δημοσιογραφίας Σκορδά, Πολυκάρπου, κλπ που την είχαν σε συζητήσεις με ΑΝΤ1 και MEGA. Υποθέτω τώρα θα τα κάνουν γαργάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρη μέρα για το έθνος μας.
    Μην φύγεις Ελένη, θα φαρμακωθώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι οι πιο αντικειμενικοί από καιρό. Μαζί με την αποχώρηση Κοντομηνά από την τηλεόραση τελείωσαν και τα ''χρυσά'' συμβόλαια και οι ''βασιλείες''. Τώρα ή που θα συμβιβαζόταν με τεράστιες περικοπές στις απολαβές της ή που θα αποχωρούσε από την τηλεόραση. Το δεύτερο ήταν το πιθανότερο εξ'αρχης.

    Ολα τα υπολοιπα που ακουγαμε αυτον τον καιρο ήταν απλά...οι γνωστες μυθοπλασίες.

    Προσωπικά δεν αποκλείω να επιστρέψει κάποια στιγμή αλλά μόνο με το συγκεκριμένο concept. Ποτε δεν ήθελε η Μενεγακη να κανει κατι αλλο, να αλλάξει ή να εξελιχθεί. Τον ''Πρωινο Καφε'' της Κορομηλά παρέλαβε το 1995 και αυτο ηθελε να κανει για παντα. Αν επιστρέψει όμως ξερει και η ιδια οτι θα επιστρεψει σε μια αλλη πραγματικοτητα μισθολογικα. Θα εχει ολο το χρονο να το σκεφτει, γυριζοντας τον κοσμο με τον Ματεο της!

    Αντιο Ελενη! Μαζί σου κλείνει η εποχή των ''Απόλυτων'', των ''Εθνικών'' και των ''Βασιλισσών''! Γιατι τι ειχε η ελληνικη ποπ κουλτουρα? Μια Αλίκη στον κινηματογράφο και το θέατρο, μια Αννα στη μουσική, μια Ρουλα και μια Ελένη στο γυαλί.

    Κι όπως θα έλεγε κι ο ποιητής... Και τωρα τι θα απογινουμε χωρις ξανθες βασίλισσες??? Ηταν κι αυτες μια καποια λυση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΒ ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΣΤΡΟ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗ .....ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ 👑 👑 👑 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !