Τσιμτσιλή, Μελέτη, Λασκαράκη και Αντελίνα: Θα διαδέχονται η μία την άλλη στο νέο πρόγραμμα του ALPHA!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» από την Αφροδίτη Γραμμέλη, η μέρα στον Alpha θα ξεκινά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το "Happy Day" ενώ αμέσως μετά όλα δείχνουν πως θα ακολουθεί η Ελεονώρα Μελέτη με νέα εκπομπή που θα έχει περισσότερο έντονο τον κοινωνικό χαρακτήρα και το ρεπορτάζ.

Στη μεσημεριανή ζώνη οι φήμες θέλουν να αναλαμβάνει η Βάσω Λασκαράκη την παρουσίαση ενός γυναικείου μαγκαζίνο, στο πρότυπο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη που αποχωρεί, ενώ θα συνεχίζει το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη με το παιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» που θα συνεχίσει γυρίσματα για όλο το καλοκαίρι, αφού η εκπομπής θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αδιαφορο...Μελετη πρωινιατικα;Και στο καπακι η Λασκαρακη με τι εκπομπη;;;Με τι φοντα;;;Οτι να'ναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς Μελέτη πρωινιάτικα; Και 10 με 1 έχει κάνει (Πρωινός καφές) και 7 με 10 (Πρωινή Μελέτη). Βασικά και μεσημέρι έχει κάνει και βράδυ, μόνο απόγευμα δεν έχει πάει ποτέ.
    Που ξέρεις πως θα είναι η Λασκαράκη και ξέρεις ότι θα είναι αδιάφορο;. Όλες τους πριν πάρουν τη πρώτη εκπομπή τους τι φόντα είχαν; Δηλαδή πριν ξυπνήσει ο Μίνως ένα πρωί και αποφασίσει να βάλει τη Μενεγάκη στο Πρωινό καφέ τι φόντα είχε; Της γλάστρας στο μεγκα μπάνκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο ο "Πρωινος καφες" που εκανε η Μελετη(ηταν ψυχαγωγια)και άλλο μια τετοια εκπομπη πρωινιατικα.Η Λασκαρακη να κρατησει εκπομπη ως τι;Ειλικρινα το πιστευεις;Ναι η Μενεγακη εστω και γλαστρα ηταν διπλα στον Πολυχρονιου,ηξερε τη δουλεια αυτη.Ακομη και η Τσολακη φανταζει καλυτερη μπροστα στη Λασκαρακη.Εχω δει συνεντευξεις της,απανταει παντα διπλωματικα πως θα σχολιαζει θεματα οταν δεν θα θελει να τα χαλασει με το συναφι της;Οταν οι δημοσιογραφοι πισω θα ριχνουν δουλεια,εκεινη θα βγαινει μόνο για να κανει την νοστιμη;Ολες τους,δηλαδη τη συγκρινεις με Μενεγακη,Νομικου κλπ;Μενεγακη εχει κανει(πρωινο,καλλιστεια,τηλεμαραθωνιους).Νομικου(πρωινο,show κλπ).Μην λεμε οτι θελουμε,η Λασκαρακη δεν εχει δοκιμαστει πουθενα(ουτε καν σε ραδιοφωνο),πως θα βγει να επικοινωνησει με το κοινο...Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία δεν έχει δοκιμαστεί πριν δοκιμαστεί. Το λογικό λέω, να τη δούμε κι αν δεν τα λέει θα πάει κι αυτή σπίτι της. Μακάρι να δοκιμάζονται νέα πρόσωπα. Τι πάει να πει ότι είναι διπλωματική; Σαν ηθοποιός καλά κάνει και είναι δεν έχει κανένα λόγο να ξεκατινιαστεί. Το τι θα κάνει σαν παρουσιάστρια θα το δούμε, μέντιουμ και χαρτορίχτρες δεν νομίζω να είμαστε για να μιλάμε προκαταβολικά.
    Όσο για τη Μελέτη ξεχνάς ότι είναι δημοσιογράφος και έχει παρουσιάσει μέχρι και δελτία ειδήσεων. Πριν το πρωινό καφέ ειδήσεις έλεγε. Όσο για την ώρα, μια χαρά μπορεί να παίξει τέτοιου είδους εκπομπή το πρωί. Στις 11 και κάτι που έπαιζε η Στεφανίδου τι είναι; Απόγευμα; Ίσα ίσα που στις 10 δεν θα έχει και ανταγωνισμό από άλλες εκπομπές ίδιου περιεχομένου.
    Πρέπει να καταλάβεις κάτι, σταρ και αλφα δεν θέλουν να έχουν ανταγωνιστικές εκπομπές απέναντι, μιλάμε ουσιαστικά για ένα κανάλι. Πρωινάδικο το πρωί δεν θα βάλουν ποτέ λόγω των κούκου. όπως δεν παίζει επίσης να βάλουν κοινωνική εκπομπή απέναντι στη Κουτσελίνη.
    Νατάσα σε θυμάμαι εσένα χαχα. Πάντα έγραφες για τη λατρεία σου για τη Μενεγάκη. Κάνε κουράγιο κάπου θα πάει κάποια στιγμή και θα τη ξαναδείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις λαθος,ολες οι παρουσιαστριες ειχαν δοκιμαστει καπου πριν ξεκινησουν.Οι περισσοτερες τουλαχιστον.Το να μην εκφερεις γνωμη μεχρι το να ξεκατινιαζεσαι εχει μεγαλη διαφορα.Τοτε ας μην το κανει,αν δεν θελει να "ξεκατινιαστει".Για τη Μελετη το οτι ειναι δημοσιογραφος δεν εχει σχεση με αυτο που θελουν να κανουν.Θυμισου πόσο απετυχε κάτι παρομοιο στο "Σκαι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος έχεις εσύ και ψάχνεις δικαιολογίες για να μας πεις ότι δεν θα είναι καλή γιατί απλά δεν την γουστάρεις. Μπορεί και να μη βλέπεται, δεν έχω διαβάσει τα ταρώ για να ξέρω πως θα είναι. Επίσης τίποτα δεν απέτυχε στο Σκαι, καλύτερα νούμερα έκαναν τότε από ότι τώρα στη ζώνη αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχικα εσυ φανατιζεσαι μαζι της λες και την ξερεις.Ναι,μπορει και να ειναι καλη χωρις καμια αλλη εμπειρια σε αυτο το χωρο....Αυτο εσυ το πιστευεις γιατι να στο χαλασω.Επιπλεον πηγαινε να δεις τα νουμερα της Στεφανιδου τότε με τα σημερινα και τα λεμε...Και να εχεις και Ζηνα απεναντι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν με ενδιαφέρει η κυρία. Βασικά δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός. Αλλά σαν ηθοποιό μπορώ να τη κρίνω γιατί την έχω δει. Να βγάζω προκαταβολικά συμπεράσματα με κριτήριο το αν πάω κάποιον ή όχι, όχι δεν το κάνω στη ζωή μου, δεν είμαι εμπαθής. Αλλά μη στο χαλάσω κι εγώ, μάθαμε να βαφτίζουμε την εμπάθεια κριτική.
    Τα έχω δει τα νούμερα, τα ίδια νούμερα έκανε η Στεφανίδου με τον Λιάγκα που κι αυτός παλεύει να κάνει κανένα διψήφιο στο δυναμικό.
    Επομένως από τη στιγμή που είναι πάνω κάτω τα ίδια, τον ίδιο βαθμό επιτυχίας έχει σαν κανάλι στη ζώνη ανεξάρτητα με το περιεχόμενο της εκπομπής που παίζει.
    Το ότι πίστευαν ότι θα τους φέρει ο Λιάγκας με ψυχαγωγικό καλύτερα νούμερα στο δυναμικό όντως το πίστευαν, αλλά αυτά δεν ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειναι εμπαθεια να καταλαβαινεις οτι ενα προσωπο ειναι αντιτηλεοπτικο για μια εκπομπη.Εγω σαν ηθοποιο δεν την εχω παρακολουθησει,δεν μπορω να την σχολιασω,αλλά σαν παρουσιαστρια τι ακριβως να περιμενω για να τη δω;Λες και θα περιμενω τη νεα Κορομηλα ας πουμε.Οκ καλη επιτυχια αν ισχυει,παντως γενικα δεν πειθει.Η Στεφανιδου πηγαινε χειροτερα απο τον Λιαγκα και μην ξεχνας οτι φετος μεγαλο μεριδιο παιρνει και η Καινουριου,οπότε ειναι λογικο ο Λιαγκας να κάνει αυτα τα νουμερα.Και δεν υπαρχει καμια εμπαθεια,απλως δεν καταλαβαινω τη λογικη που υπαρχει σε καποια πραγματα.Και επειδη κουρασε το θεμα,τελειωνει εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !