Ολική στροφή! «Εφιάλτης» στον ALPHA ;

4

Στον δρόμο των ριάλιτι ο ALPHA αφού επίσημα πλέον το κανάλι ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το «Bachelor». Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα δικαιώματα για το συγκεκριμένο ριάλιτι είχε ο ΑΝΤ1 σκοπεύοντας να το βγάλει με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο αλλά ,τελικά, αποφάσισε να το «παγώσει». Τώρα το απέκτησε ο ALPHA με σκοπό να κάνει τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και να το βγάλει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν. 

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο ριάλιτι που σκοπεύουν να βγάλουν αφού στη Διοίκηση του ALPHA μελετούν και την… επιστροφή ενός ακόμη, που είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα ,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου σκέφτονται την επιστροφή του «Εφιάλτη στην κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι, που πρόβαλε ο ALPHA πριν από χρόνια. Το ριάλιτι βασίζεται σε ξένο format, το «Hell’s Kitchen», και ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται εστιατόρια με πρόβλημα με σκοπό να τα… επιδιορθώσει ώστε να ανακάμψουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο διακεκριμένος σεφ είχε… γράψει με τον ρόλο αυτό στο ριάλιτι που όπως φαίνεται θέλουν να επαναφέρουν στον ALPHA. Βέβαια, κάποιοι από τη Διοίκηση του σταθμού έχουν αντιρρήσεις πιστεύοντας ότι είναι… παλιό, οπότε οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα ,ώστε, αν τελικά δώσουν στον «Εφιάλτη» το πράσινο φως, να γίνουν γυρίσματα το καλοκαίρι με σκοπό να βγει στον αέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Πηγή: Melasblog - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να βασίζεται στο "Hell's Kitchen" δύσκολο, όταν μάλιστα το έχουμε δει με αυτόν τον τίτλο και τον ίδιο παρουσιαστή πριν 2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρη η ωρε που το πήρε ο Βαρδινογιάννης. RTL θα το κάνει πάλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα όπως έχει γίνει η κοινωνία μας σε σχέση με την προηγούμενη φορά που είχε γίνει ο Εφιάλτης(εννοώ τις κριτικές που κάνει ο κόσμος και βαθμολογεί τα εστιατόρια στα Google maps και Facebook) θα είναι πολύ καλό!

    Και για το Bachelor θα πρέπει να διαλέξουν ερωτικό παρουσιαστή όπως Γεωργούλης-Ρουβάς.
    Ο Σάκης μπορεί να δεχόταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !