Και δεύτερο ριάλιτι στον Alpha με παρουσιαστή "έκπληξη"

Χρήστος Παναγούλης
3

Ο Alpha έχει βάλει στόχο να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της φετινής σεζόν, η οποία ομολογουμένως δεν ήταν και η καλύτερη από άποψη τηλεθέασης. Έτσι, οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να εντάξουν στο πρόγραμμα του σταθμού και διαφορετικής τυπολογίας προγράμματα, όπως φανερώνει και η επιλογή του ριάλιτι αγάπης «The Bachelor». To συγκεκριμένο ριάλιτι βέβαια, δεν θα είναι το μόνο που θα δούμε του χρόνου στο κανάλι, αφού ήδη σχεδιάζεται και νέα εκπομπή μαγειρικής με ριάλιτι στοιχεία. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πρόσωπο που θα αναλάβει το εν λόγω project, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Έκτορα Μποτρίνι. Σύμφωνα λοιπόν με το zappit, ο γνωστός σεφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά το «Hells Kitchen» στον ΑΝΤ1, ενώ δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν αυτό θα γίνει με το «Εφιάλτης στην Κουζίνα», η με κάποιο εντελώς νέο format. Το σίγουρο είναι ότι τα στελέχη του Alpha θέλουν να το βγάλουν στον αέρα πριν από το Γενάρη, ούτως ώστε να προλάβουν την έλευση του MasterChef.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εσείς το διαλεξατε. 35αρια και 40αρια στα ριαλιτι του σταρ και να τα αποτελεσματα. Επιχειρησεις είναι τα καναλια και ο αλφα που τα τελευταία χρόνια ηταν σταθερος στην μυθοπλασια και με καλες προσπάθειες πχ ερωτας μετα κρατας μυστικό που πηγαν ασχημα και βλεποντας την τεράστια επιτυχία των ριαλιτι αναγκαστικα κανει το ιδιο. Μη γκρινιαζετε μετα για την κατάντια των προγραμμάτων που βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Κατακεραύνωναν το survivor για σκληρό ριαλιτι, αλλά μπροστά στο μάστερ σεφ όλα τα άλλα ριαλιτι είναι γατάκια. Πιο χαμηλό επίπεδο παικτών δεν υπάρχει. Ξεκατίνιασμα φουλ, με δεύτερο/ τρίτο ρόλο την μαγειρική καθεαυτή.

    Μα υπάρχει περίπτωση να κάνουν καριέρα ως μάγειροι; Να βρεθεί εποχειρηματίας να τους εμπιστευτεί την κουζίνα εστιατορίου του, αποκλείεται!


    Γι αυτό λοιπον τα κανάλια στρέφονται στο big brother, στον Εργένη, και σε άλλα ριαλιτι.. λεφτά θέλουν


    Βέβαια να θυμηθώ όμως και την κριτική εδώ σε ποστ, σε σειρές που δεν πήγαιναν καλά όπως η σειρά του Γεωργίου και η Πολυκατοικία που γράφτηκε οτι έπρεπε να κοπεί επειδή κάνει χαμηλά νούμερα. Στην αποφαση δε του Σκαι, να παίξει δίπλα επεισόδια της πολυκατοικίας υπήρξε ο αστειϊσμός ότι το 6% θα γίνει 12%. Σπάσαμε τρελή πλάκα #not

    Αυτοί είστε κύριοι που ασχολείστε με την τηλεόραση και τώρα χύνετε κροκοδειλια δάκρυα για την μυθοπλασία που εξαφανίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμος οταν κατι ειναι καλο το βλεπει,μην τα ισοπεδωνετε ολα.Οι μόνες σειρες που αξιζαν φετος ηταν το "Κοκκινο ποταμι" και οι "Αγριες μελισσες".Ο Γεωργιου μια απο τα ιδια και οσο για την "Πολυκατοικια" γιατι να κατσει να δει μια απομιμηση της παλιας "Πολυκατοικιας";Ας γινονται καλες δουλειες και ο κοσμος θα τις δει,οχι αηδιες ομως...Αλλιως ναι,προτιμοτερα τα reality.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !