Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στον Αντώνη Κανάκη !

3
Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Αντώνη Κανάκη περί αντιγραφής, θέλησε να δώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή του, «Live tonight».

«Για να μη γελιόμαστε, περιμένετε να απαντήσουμε ή καλύτερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο Youtube για να σώσει και το Youtube κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε.

«Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, να ξαναπώ ότι αυτή την εκπομπή όταν μου ζήτησε ο κύριος Ποφάντης να την κάνουμε μού είπε ‘Γρηγόρη θέλω να βγούμε για να διασκεδάσουμε λίγο τον κόσμο να χαλαρώσει’. Θα μπορούσα να του αρνηθώ και να πω όχι και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του The 2night που φέτος έχει κάνει μια τρομακτική επιτυχία και να κάθομαι σήμερα Παρασκευή σπίτι μου και να κοιμάμαι. Όμως του είπα ‘πάμε’. Δε σκέφτηκα ούτε για lead in. Ξέρετε, εσείς που γράφετε αυτές τις ανοησίες για lead in που πολλές φορές είναι πολύ ουσιαστικό για να πάρεις αλλά αν η εκπομπή δεν είναι καλή όσο καλό lead in και να πάρεις, εξαφανίζονται οι άνθρωποι, οπότε ήξερα ότι δεν θα πάρουμε καλό lead in γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι κριτές και τιμητές που αν δεν πάρουν καλό lead in δε βγαίνουν ποτέ ή μάλλον το ψάχνουν μανιακά. Έτσι βγήκαμε να κάνουμε μια εκπομπή. Δεν είχαμε πολλά μέσα. Είπα στον κύριο Ποφάντη ‘να διασκεδάσουμε τον κόσμο αλλά με τι;’. Ρεπόρτερ δεν υπάρχουν, κόσμος δεν υπάρχει, πλατό δεν υπάρχει, να κάνουμε το The 2night δε γίνεται γιατί δεν έρχονται οι καλεσμένοι, φοβούνται, με το δίκιο τους. Ούτε η μπάντα μπορεί. Λέω να κάνουμε τηλεφωνικές που τις ξέρω πολύ καλά γιατί τις κάνω 20 χρόνια; Από τότε με τον Μουτσινά και τα πρωινά; Μου λέει κάνε ό,τι νομίζεις. Υπάρχει και δεύτερος λόγος που έκανα αυτή την εκπομπή αλλά θα παρακαλούσα τον κύριο Ποφάντη να τον πει ο ίδιος σε μια συνέντευξή του ενώ το ξαναλέω ότι θα μπορούσα να το αρνηθώ.

Ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Είχα ετοιμάσει πάρα πολλά σήμερα για απάντηση σε αυτόν τον κύριο. Πάρα πάρα πολλά και εσείς που βγάζετε έτσι γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε ένα πατατράκ.

Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης, να χάνονται ζωές, άνθρωποι να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε -συγγνώμη για τη φράση- με μαλακίες.

Κλείνω αυτό το θέμα, σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλο αυτό όταν τελειώσει αυτή η ιστορία γιατί πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι το ξεκατίνιασμα το αστείο από τάχα σοβαρούς ανθρώπους»

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν παω κανέναν από τους 2..αλλα εδω ο Αρνι έχει δίκιο....Μικρό ψυχος Κανακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι δεν ηταν αυτοκολλητοι;χαχα και οι δυο το ιδιο χάλι ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά τα είπε ο Γρηγόρης. Πόσο κακοψυχος φάνηκε ο Κανάκης. Σιγά δεν ανακάλυψε και την πυρίτιδα και ούτε ο Γρηγόρης είπε ότι δημιούργησε μια πρωτοτυπία. Ίσα ίσα που είπε ότι το έφτιαξε όλο αυτό σε πέντε μέρες. Και πολύ καλά του τα χωσε για το λιντ ιν. Λυπάμαι αλλά χρόνο με το χρόνο ο Κανάκης μου γίνεται όλο και πιο αντιπαθητικός. Φερεται λες και είναι το απαύγασμα της ποιοτητας και όλοι οι αλλοι οι πλεμπες και είναι κάτι ανώτερο. Ξεχνάει νομίζω το τσουβλι και τη σάτυρα υποτίθεται που ήταν στο κρεβάτι αυτός και ο Σερβετάς και παρίσταναν τους Πατούληδες. Μια χαρά είναι ο Γρηγόρης και μια χαρά είναι και οι αρβύλα. Μια νότα ψυχαγωγίας που την είχαμε ανάγκη σε αυτό το μαύρο πράγμα που ζούμε. Μη γκρινιάζετε. Και ο Γρηγόρης με ότι καλύτερο μπορούσε βγήκε. Ούτε καλεσμένους μπορούσε να έχει ώστε να κάνει την άλλη εκπομπή ούτε μπάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !