Μεγάλη ανταπόκριση για την προσπάθεια της ΕΡΤ!


Στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, την ΕΡΤflix, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ,Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της δημόσιας τηλεόρασης.

«Επενδύοντας και εκσυγχρονίζοντας προσπάθειες ετών και προηγουμένων διοικήσεων, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έθεσαν σε λειτουργία την πλατφόρμα της υβριδικής ΕΡΤ. Έτσι, ο τηλεθεατής μπορεί να βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον, το οποίο σχεδίασαν οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλατφόρμες του Netflix, της Amazon, ή της Apple.

Αυτή τη στιγμή, η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας που μεταδίδονται κάθε πρωί από την ΕΡΤ2. Μαζί με αυτά, θα βρει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε ισάριθμους σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης. Και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν στον χρόνο που θα επιλέξει κάθε τηλεθεατής» τονίζοντας μάλιστα ότι «φαίνεται ότι αυτή την πρωτοβουλία την αγκαλιάζουν οι Έλληνες: Σε λιγότερο από 48 ώρες έχουν μπει στα σχετικά βίντεο για την ενεργοποίηση της υβριδικής υπηρεσίας περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες».

Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια