Νέα συνεργασία για το ''Έθνος της Κυριακής''

0

«HOW IT WORKS»:   Το περιοδικό-τροφή για τον εγκέφαλο έρχεται στο «Έθνος της Κυριακής» 

Το «ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» εμπλουτίζει τις εκδόσεις των ενθέτων που φιλοξενεί με έναν ακόμη διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο. Από την Κυριακή, 26 Απριλίου, και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, μαζί με το ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διάσημο αγγλικό περιοδικό, «HOW IT WORKS»! Ένα περιοδικό επιστήμης και τεχνολογίας γεμάτο με συναρπαστικές πληροφορίες για τον κόσμο μας και το σύμπαν. 

Το «How it Works» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια καθώς παρουσιάζει βατά και ευκολονόητα ακόμη και τα πιο περίπλοκα θέματα, εξηγώντας τον κόσμο γύρω μας με σαφή, έξυπνο και έγκυρο τρόπο. Γι' αυτό και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα περιοδικά παγκοσμίως. Κείμενα από ειδικούς κάθε τομέα, εξειδικευμένες πληροφορίες και καταπληκτική εικονογράφηση που βοηθούν τους αναγνώστες να κατανοήσουν και να διερευνήσουν τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου.   

Το εισαγωγικό σημείωμα κάθε τεύχους, υπογράφει o επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κος Διονύσης Σιμόπουλος. 

Το περιοδικό θέτει ερωτήματα για τον άνθρωπο, τον κόσμο γύρω μας, τη φύση αλλά και ολόκληρο το σύμπαν με μοναδική ύλη και συναρπαστική θεματολογία. 

Πιο αναλυτικά: 
Επιστήμη: Μάθετε γεγονότα με μικρά και εύχρηστα διαγράμματα και χάρτες. Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τον πλανήτη μας, τα ζώα, το σώμα μας και τον τρόπο με τον οποίο η Επιστήμη επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή. 

Τεχνολογία: Ανακαλύψτε πώς λειτουργούν τα καθημερινά αντικείμενα, αλλά και τις ικανότητες φουτουριστικών gadgets. 

Μεταφορές: Μάθετε για την καταπληκτική τεχνολογία για μερικά από τα πιο γρήγορα οχήματα στον κόσμο, ανακαλύψτε πώς μια νέα γενιά αεροσκαφών αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύουμε και ποια θα είναι τα τρένα και τα αεροπλάνα του μέλλοντος. 

Περιβάλλον: Γνωρίστε εκπληκτικά φυτά και ζώα, πώς τα ηφαίστεια και οι σεισμοί μπορούν να εξαπολύσουν τεράστιες δυνάμεις, καθώς και τα πιο ακραία και ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα. 

Διάστημα: Κάντε ένα εικονικό ταξίδι στο διάστημα και γνωρίστε τα θαύματα που συμβαίνουν πέρα ​​από την ατμόσφαιρα της Γης, όπου οι γαλαξίες συγκρούονται, τα αστέρια μετατρέπονται σε σουπερνόβα, και πολλά άλλα. 

Ιστορία: Ανακαλύψτε θαύματα του αρχαίου κόσμου, διάσημα κτήρια, πρωτοποριακά όπλα και πολέμους, επαναστατικές εφευρέσεις και προϊστορικά πλάσματα που κάποτε ζούσαν στη Γη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !