Παραμένει στη σειρά;


Με τη Ρίζω είστε κοντά ως χαρακτήρες;  
Κοίτα να δεις, δεν κάνω τη γιατρό, αλλά έχω πάντα μαζί μου ένα μικρό φαρμακείο με τα χάπια της πρώτης ανάγκης, τα χάνζαπλαστ .κλπ. Μου αρέσει το κοινωνικό σχόλιο στην παρέα, αλλά, αν μου πεις ότι είναι μυστικό, από εμένα δεν θα κυκλοφορήσει ! Και η Ρίζω, όμως, που ο κόσμος τη χαρακτηρίζει κουτσομπόλα, έχει αποδείξει ότι όταν πρέπει να κρατήσει κλειστό το στόμα της, το κρατάει.  

Η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Εσύ έχεις συζητήσει για την παραμονή σου ή μη στο Διαφάνι; 
Από αυτά που έχουμε συζητήσει, υπάρχει πρόθεση να παραμείνω στο Διαφάνι, αλλά δεν έχω κάνει περαιτέρω συζητήσεις ούτε έχω υπογράψει κάτι. Ξέρω μόνο την πρόθεση: με θέλουν και τους θέλω. 

Θα δούμε κάποια πιο δραματική πλευρά της ηρωίδας σου;   
Το πιο δραματικό κομμάτι που θα δούμε, προς το παρόν, στη Ρίζω, είναι τα κομμάτι της στήριξης στη Δρόσω. Από τη στιγμή που μαθαίνει και αποφασίζει να σηκώσει το βάρος αυτού του μυστικού μέχρι να την καθοδηγήσει και να συνεχίσει να της συμπαραστέκεται. Δηλαδή, ακόμη και τα προξενιό που της πάει είναι μια μορφή συμπαράστασης, για να της δώσει μια λύση στο δράμα που ζει. Μήπως είναι η λύση που ψάχνει… Μήπως έτσι δεν χρειαστεί να δώσει το παιδί της… Κάτι τέτοιο έχει στο πίσω μέρος του μυαλό της.  

Ισχύει ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων θα μεταφέρει την ιστορία πέντε χρόνια μετά;  
Αυτό έχω ακούσει κι εγώ, αλλά δεν το γνωρίζω με σιγουριά. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μια μεγάλη επιτυχία της σειράς είναι ότι προχωρούν γρήγορα οι ιστορίες και δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς.

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στον Παναγιώτη Μουλόπουλο για το MYtv.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια