Ακυρώσεις και αναβολές στην ελληνική TV

Χρήστος Παναγούλης
0

Άγνωστο παραμένει πότε θα μεταδοθούν τα προγράμματα που έχουν διακοπεί εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών. Ο ΑΝΤ1 διέκοψε την παραγωγή νέων επεισοδίων για σειρές όπως οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Πέτα τη Φριτέζα» και τις μεταδίδει σε επανάληψη. Ο ΣΚΑΪ πήρε την απόφαση να μη βγάλει στον αέρα το «Big Brother», ενώ ανέστειλε προσωρινά τις ψυχαγωγικές του εκπομπές, δίνοντας έμφαση στον ενημερωτικό τομέα. Στο Open σταμάτησαν το «Κόκκινο Ποτάμι» και το σόου «Just The 2 of Us», το οποίο έκανε πρεμιέρα την Κυριακή.

Η ΕΡΤ έχασε τη Eurovision με την οποία έδινε ραντεβού κάθε Μάιο, καθώς η πανευρωπαϊκή μουσική γιορτή με απόφαση της EBU θα μεταφερθεί το 2021. Το ίδιο θα συμβεί και με το Euro 2020, το οποίο δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος και ενώ ο ΑΝΤ1 είχε για πρώτη φορά στην ιστορία του εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρές αμφιβολίες για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, που θα μεταδίδονταν από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προκαλεί απώλειες και στη συνδρομητική τηλεόραση. Η Cosmote TV έχει τα δικαιώματα από τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τις διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ η Nova έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Euroleague και τις περισσότερες ομάδες της Super League. Τέλος, δικαιώματα αγώνων ομάδων της Super League 1 και 2 και της Football League έχει και η ΕΡΤ.


typologies

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !