Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την νέα της εκπομπή

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» έδωσε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τον Alpha. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για την εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», την οποία πρόκειται να παρακολουθήσουμε από την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Κάτζας.

Τι θα δούμε στο «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»; Πώς Προέκυψε το συγκεκριμένο κόνσεπτ και τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;
Με το που άκουσα την πρόταση του ΑLΡΗΑ, την ερωτεύτηκα. Η καθημερινή επαφή με τον κόσμο και το γεγονός ότι μου έδιναν την ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου, η Αντελίνα, όπως με ξέρουν όλοι, με έκαναν να πω αμέσως «ναι». Είναι μια αληθινή, άμεση εκπομπή, με την οποία μπορεί να ταυτιστεί και να γελάσει ο τηλεθεατής. Παίρνω τους δρόμους, χτυπάω κουδούνια, μπαίνω σε σπίτια, τους κάνω ερωτήσεις, τους βάζω δοκιμασίες και αν τα καταφέρουν, κερδίζουν χρήματα! Το πιο σημαντικό; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουν κάποιο ποσό!

Τι σας λέει ο κόσμος, όταν χτυπάτε κουδούνι του σπιτιού του;
Έχω ακούσει από ουρλιαχτά μέχρι και το απόλυτο κενό! Το «κενό» της έκπληξης. Οι περισσότεροι με καλοδέχονται και με κάνουν να νιώθω από κοντά όλη αυτήν την αγάπη που εισπράττω τόσο καιρό, κυρίως μέσα από τα Social Media.

Φοβάστε την επαφή με τον κόσμο, ειδικά τώρα με την έξαρση του κορονοϊού;
Επειδή εδώ δεν χωράει πλάκα, η παραγωγή έχει φροντίσει και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς. Από εκεί και πέρα, καθένας ξεχωριστά οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες και να φροντίζει για την προσωπική του υγιεινή.

Γιατί η τηλεόραση έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια στο ριάλιτι; Τι είναι αυτό που αρέσει στον κόσμο και επιστρέφει σε κάτι τέτοιο;
Μπορώ να εκφράσω μόνον την προσωπική μου άποψη. Νομίζω ότι ο τηλεθεατής έχει κουραστεί να βλέπει μόνο «άψογα» προγράμματα, μετριοπαθείς και συγκρατημένες αντιδράσεις, ανθρώπους που δεν έρχονται ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν βγαίνουν από τα ρούχα τους. Τηλεοπτικά, περάσαμε μια δεκαετία που όλα ήταν «τέλεια» και ραφιναρισμένα.
Ο κόσμος είχε και πάλι την ανάγκη να στραφεί στην τηλεόραση για να ταυτιστεί με αυτούς που βλέπει και να διασκεδάσει. Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία και φτιασίδι για να «μιλήσεις» στον τηλεθεατή. Θέλει να δει αληθινές καταστάσεις, οι οποίες του θυμίζουν κάτι που έχει ζήσει ή έναν άνθρωπο που έχει γνωρίσει. Η πραγματικότητα που ζούμε είναι αυτό που τελικά ελκύει περισσότερο.

Πώς νιώθετε που αποχωρίζεστε την ασφάλεια του προσωπικού και τηλεοπτικού σας παρτενέρ, Χάρη Βαρθακούρη, και ξεκινάτε κάτι μόνη σας;
Δεν νιώθω καμία ανασφάλεια που θα είμαι μόνη μου στην εκπομπή. Ξέρω τις δυνατότητές μου και νιώθω τη στήριξη του Χάρη, είτε είναι είτε δεν είναι κοντά μου. Ήταν πολύ όμορφο να ταξιδεύω μαζί του, αλλά ούτως ή άλλως δεν σκοπεύαμε να συνεχίσουμε μαζί τηλεοπτικά.

Τι λέει ο σύζυγός σας για την εκπομπή που θα κάνετε στον Alpha;
Όταν του είπα το concept, ενθουσιάστηκε. Είπε ότι είναι «κομμένο και ραμμένο» για μένα. Μου έκανε κι ένα... δώρο. Έγραψε το τραγούδι των τίτλων για το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»! Είναι ένα κομμάτι που είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει και θα το χορέψει μέχρι τελικής πτώσης. Δεν το λέω επειδή το έγραψε ο Χάρης, είναι η αλήθεια!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !